Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je toliko uništila sve čega se dotakla da to nije normalno ... nekad imam utisak da zaista namjerno žele da stvore idiote od djece , jer što si gluplji glasaćeš za SDA.
@1dis o čemu pričaš?
nisu samo oni.. i na fakultetima prave debile od ljudi da im ne budu konkurencija
Veca prava imaju ucenici,vjeca roditelja i roditelji koji su mahom zatucani primitivci i svoj primitivizan prenose na djecu koja misle da se tako moze ponasati i u skoli,javnom prevozu,ulici... nego nastavnici.Nastavnicima su bukvalno vezane ruke jer nemaju nikakve kaznene mehanizme i prinudjeni su da trpe sve oblike primitivizma.A misnistarstvo uvodi kao neke reforme koje nemaju blage veze
Kavazović ima lice - kao da mu ga je žena greškom ostavila u veš mašini na 90 stepeni i 1000 obrtaja...
Evo ja sam išo u školu sa 35 učenika u razredu i nikad nas nije bilo ispod 28, pa eto opet završi škole u inostranstvu i imam dobar posao. Mislim da je zahtjev nerealan i da treba prihvatit ovo što nude.
najbolje da uciteljice imaju po dva ucenika u razredu i da se cas smanji na 30 minuta ,onda bih sa nastavom zavrsavale u 10.15 a ne u 11,30.Valja zaraditi 1300 KM
E boga mi si ti trebao ponuditi ostavku, ne znaš ti ovo.
Nicija nije do zore. Idu izbori i kreten u zaborav. Sa obrazovanjem ima veze kao i fitnes trener ili bokser.
U razredima je prije dosta bilo preko 30 učenika i opet su normalno završili školu. Sindikat se najviše bori da manje radi a ovaj žalosni Cvaja ministar u letu mijenja standarde, samo da se niko ne buni. Kad radiš pogrešno, onda stalno "mijenjaš" i "revidiraš". Ništa drugo očekivati od nepismenog ministra obrazovanja. Na skolegijum.ba ima analiza njegove disertacije.
Ovome faca ko da spava u kafani
Boze dragi vidite ga na sto lici,kao da sjedi na solji a ima zatvor.
Protiv ovog je Tužilaštvo KS podigli optužnicu zbog milonskog kriminala ,citajte na portalu Zurnal.ba. I ovo ministar obrazovanja. Tuga.
Tužilaštvo je primilo prijavu i sada trebaju proći godine dok o njoj ne odluče ili dok ne odbace predmet radi zastare za jedno deset godina. Do tada će ovaj imati ne četiri nego četrnaest nekretnina.
jos samo da uvedu u skoli da djeci razrednik pravi dorucak i rucak a placa ti 1 sat razrednistva , lahko je tebi kenjat s mjesta ministarske plate
E jesi ponudio deal svaka ti cast, cuj jedan cas manje ko ima 35 godina rada pa on je vec lud od djece. U stranim drzavama ako radis 20 godona u prosvjeti ne mozes svedociti na sudu jer te tretiraju ko pomalo ludog.
Koliko imas skole SDA ministre. Gdje je zavrsi perjanico,,grande koalicije,,ili ,,UZPa,,😎
Nažalost, ovo je Prof na UNSA. I to onaj koji je po kafanama upisivao ocjene bivšem premijeru.
Ljepoto
smanjuju norme i smanjuju razrede- sve je receno.