Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZas staviti univerzitet jos vise pod kontrolu politike jako losa ideja
kao da prije nije bilo pod uticajem pojedinaca
Ja kakva fukara kravatu nosi,strasno
Pod hitno izbaciti politiku iz školstva, zdravstva i sa UNSA.Niko nije čorav pa Seka je već u Senatu Univerziteta, a prije toga je smijenula dekanesu na Medicini. To da će UNSA biti pod kontrolom SDA je skoro ostvareno. Stranački direktori uveliko kadroviraju po školama, a ubrzo će to raditi i već rade neki dekani po fakultetima. Da li se neko čudi što se ove godine upisalo za manje od 2000 studenata na Sarajevski univerzitet??? Dovoljno je pogledati sastav profesora.
Sanđo tebi tebi vokri što ti ne možeš dijeliti kolač
De budimo iskreni koliki idiot moras biti da pomislis da je politicaima konrektno SDa stalo do obrazovanja. Cista politicka igra i kontrola kako ga nije stid sa ovim otici u medije !
Samo daj neke kontrole, koga ste vi stavili kod kontrolu tu je bio kraj
jedna dobra staljinova cistka bi bila optimalno rijesenje za bh
Paša a gdje su ti lokice
"Pod kontrolom"... čijom?
Jos kad izetbegovicka postane rektor ima papuci sve zivo, drzava tuga, kanton sarajevo isto, ima li bosni kanton, grad, naselje, da je normalno funkcionise, sta uradis gohvana zelena.
Hoce li oni koji su dosli preko veze dobiti otkaz?
Vlada KS jeste i osnivač svih fakulteta u UNSA, ako se ne varam, međutim vremenom su oni postali zasebni. Mislim da to nije loša ideja da protok novca fakulteta bude u nadzor - vrijeme će pokazati
Protok novca ne određuje kvalitet, kod nas on obično znači poziciju, prevedeno štelu za šta se i bore kadrovi SDA-a. Njih ne interesuje znanje, nego samo korist. U to smo se mogli uvjeriti ovih godina od njihovog nastanka.
Nijedan direktor, a ni zajedno nisu nanijeli više štete obrazovanju KS od tebe. Idi preskači kozliće i trči. Profesor tjelesnog, za to treba kurs a ne fakultet
Kome ovaj palamudi, Univerzitet je uvijek bio pod kontrolom politike i Vlade KS preko UO. Reci iskreno da su vam se otrgli od kontrole Dekani iz SDA
ovaj klix je postao pamflet SDA...
I ovaj je još jedan konakovicev jaran s ilidze,joj majko šta nam sosoni rade
Tipicni polupismeni SDA seljacki uhljebas
Ovaj izgleda ko da su mu sve ladje potonule...