Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mi je reis totalni mlakonja.samo izjave, osude, gluposti. koga briga sto ti osudjes napade na povratnike ako nisi nikad isao da ih obidjes? ako nemas vec moci da nes uradis po tom pitanju,odi podrzi ih makar
Samo da te upoznam sa cinjenicom da je Reis a tada Muftija Tuzlanski prvi isao u povratnicka mjesta. Bio sa povratnicima dok tada niti jedan politicar pa ni Fadil Banjanovic u svoje doba nije isao. Tek poslije njega poceo je to raditi Fadil Bracika. rahmetli. Spavao nocio sa nama povratnicima ohrabrivao nas. Sorry ali prvo se informisi pa reci.
E moj Kavazoviću,ova hapšenja je nagovijestio Preporod (informativna novina rijaseta),a naredba je došla iz vrha IZ-e.Neka je vama lijepo,a što Bošnjacima pakuju terorizam,šta fali!
KAVAZOVIC, DEFINITIVNO NIJE KOMPETENTNA OSOBA ZA REISA IZ BIH. TERORIZAM TREBA DOKAZATI I OSUDITI,NETREBA GA IZMISLJATI DA BI SE NEKOM DODVORILO.RATNI ZLOCINCI NA OCI CITAVOG SVIJETA ZVJERSKI POBILI STOTINE HILJADA CIVILA I 20 G SLOBODNO HODAJU.
hodža sačekaj da vidimo ima li osnova da se zadrže..
Bravo reise još kada bi te ko slušao?
NA dan hašenja udruge odmetnutih bradonja on govori o vraćanju vakufske imovine ! O VRAĆANJU POKRADENOG NAKON RATA NIKO NI NE GOVORI ! HAjmo stranku kojoj je to jedini program. I eto 25% glasova , više neg kod SDA !
@metuzalem pa dobro uz to objavit amnestiju za sitne lopove :) To bi bio magnet za ogroman dio populacije svih konfesija i nacionalnosti :))
Sad ce franc da te demantuje.
Najluđi lik ovdje :D