Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vino piju nane, vino piju nane age sarajlijeeeee
Tako je Kavazovicu: Vjerske radosti i plasman u Brazil. Nocas duplo slavlje. Nadam se da ste i vi u IZ BiH gledali i slavili :D
Besmilica, prijem za guzonje. Valjda bar taj dan bi se trebalo dodatno podsticati na jednakost svih, a ne se separiracija bogatih od siromašnih, vlasti od naroda itd. Naravno, reis je novi, on je da taj važni igrač koji skuplja, što je najtužnije nesposobne vođe, slika se sa njima i pravi reklamu kako sebi a tako i njima. Licemjerje teško, a narodu priča i pametovanje.
Novi reis - stari adeti, isti gosti na prijemu.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molimo Allaha dz.s da zastiti naseg uvazenog rejsa drustva dvolicnjaka, pretvornih laznjaka koji jednom godisnje iskazuju lazno prijateljsvo prema IZ a ostalo vrijeme podrijevaju i predano ruse temelje Islamskog drustva,molimo Allaha gospodara svih svjetova da nas ucvrsti na putu Islama i cuvanju i praktikovanju suneta Casnog poslanika Muhameda s.a.v.s,neka je selam i salavat na njega,amin.
Rejs namaz namaz ehehehee
Reis zmaj.
koliko licjemjera i lažnih osmjeha na jednom mjestu....ovo je Bosna