Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lazemo efendija, to je velikaa pobjeda SDA. Bio si dobar boraci moralista ali daleko si ti od lidera. Mnogi muslimani ti sigurno nece halalit ono pomjeranje ezana za 5 minuta. Da znas samo da mozes sve sta zelis da izlobiras sa tom kapicom, al očito da nemaš blage.. M
Kavazovic i SDA su “pobijedili”, dok su istinski vjernici i islam izgubili. Žalosno je, ali nastavlja se dalja politizacija i institucionalno urušavanje IZ BiH.
@Typsi2020idK koji si ti bot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je jedino pobjeda SDA a svi mi ostali ukljucujuci i tebe smo tako mi Allaha na gubitku
Moze veceras Zukorlic kod Konakovica,da ga tjesi Dahlija,hahaha,oboje slatkohrani.Valjda se Dino nece ljutiti na jarana?A,voli Dino da se zeni,skuplja po tri cetiri kuma svake sezone,😂😂😂,malo vjerskih malo svjetovnih.
Ovak viri ridjobradom tvoru is šuuu*ka
Mislis pobjeda sda
Čestitam. A sada bar malo ljudskosti vratiti u opštinske odbore IZ. Prioritet Foča RS. Hitno!
valahi sam znao
SDA kandidat mora pobjedit logicno
Znalo se da ce uvijek pobijediti kadar zagrebacke dzamije!Kao i svaki put do sada!
Na faci mu vidiš da je član mafije, glave stra ke u bošnjoka kojoj on i odgovara radi svojih lopovluka...
Cuj belika pobjeda IZ-a niđe veze, koga je to IZ pobijedio, samog sebe jel'?????
SDA neželi u EU, onda ova IZ isto ne. Kuda onda? Turčin nam pravi autoput za Beograd ne za Istanbul. Ali niko neželi u Beograd
O ostaje isti lopov.
Šteta što nije Zukorlic. Trebalo je covjeku pruziti priliku. Mislim, makar jedan pismen da budena nekoj velikoj poziciji. On bi zatvorio usta i dodiku i drugim kriminalcima.
Da narod bira Zukorlic bi pobjedio 100%, ali ovako tesko.
@Mexican Rulja treba da tovari i istovara,ne da bira :)
iz samoje u z ljude kadih treba ukopat.
Ovo je sramota za sve nas Bosnjake, da jedna partija SDA vec 30 godina postavlja reisa. Postavlja slugane, koji samo izvrsavaju naredbe sa vrha SDA. A obdacuju najbolje iz naseg naroda, pogotove, najbolje nase ljude iz Sandzaka. Muamer Zukorlic ovog Kavazovica, Bakirovog poslusnika, a i ostale kandidate, moze u malom prstu vrtiti.I poslije se cudimo sto smo tu gdje jesmo, sto nam drzava propada, a mladost odlazi. Dolaze podobni, a tjeraju se sposobni.