Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito veliki spasilac koji je otimao od sviju, ali će se morati vratiti, bravo za Reisa.
Od Tita si barem dobio posao, stan i relativno dobru egzistenciju za vrijeme njegovog postojanja, zivi bili pa vidjeli (kada i ako im se vrati "njihovo) sta ce oni tebi dati za vrijeme svoje vladavine...
Babo moj je zaradio i nije bio u partiji, tako da mi nije dao stan.....a onima kojima je dao je i oteo nekome, ma pravi robin hud balkana, poštenjačina, nije hodo po svijetu, vile jahte itd, ali oteto prokleto, sada njegova žena nema za kifle, nije mi drago jer nije ona kriva što se udalo za diktatora i švalera...sve u svemu tako je lijepo vlado da ga svi "jugoslaveni" vole, ima par hiljada jugonostalgičara koji ga mrze jer je umro, dao im tito sve, partijsku knjižicu, direktorska mjesta, itd..samo oni još žale i seru da se s pasošem moglo bilo gdje, ali samo oni jer su imali deviza, kao što i sada ovi mogu koji imaju para (malo boljih para, naših-ne moraju devize)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Davno je Lagumdžija pokrao većinu onog što je Adil Zulfikarpašić uvakufio...
Faza 2 ; religije preuzimaju vlasti...