Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sada Čović, Čavara i KraDeZE, pomognite i pokažite se "svom" narodu! Bez oblajavanja. Očito su se proširili vjerujući vašim obečanjima!
Katolicke skole imaju odlican program i tu se upisuje i mnogo djece drugih konfesija..
zar ima katolicki centar u bihacu?
Joj da mi je znati na kojoj je razini tvoj mozak, pa iq ti nije ni velicine broja cipela, cuj ustaski centar, samo da pokupi lajkova od istomisljenika nacionalista.
Sad je kasno za novi početak, nego treba naći pare i dati ljudima plaću jer su zakonski na budžetu! A o kvalitetu rada ove srednje škole ne treba ni govoriti -jer ga nema! Tamo su upisana djeca koja nisu mogla da upišu u srednje škole u gradu Bihaću i onda ih tamo prime onako bez ikakve kontrole a samo da bi imali "kvorum" i da bi mogli dobivati plaću. Naravno, djeca su 90 % bošnjačka i onda niko nije na gubitku osim njih samih!
Jel ti znas da u katolickim skolama ako padnes godinu da ne mozes nastaviti dalje? Nemoj govoriti o kvaliteti nastavnog plana i programa jer vidim nisi dovoljno informisan. Program je puno kvalitetniji nego u obicnim gimnazijama i profesori su vise predani svom poslu
Ma isto je to sve, bio hrvatski, bosanski, srpski, samo nek je dijete zdravo a nek uci sta hoce
U KŠC-u više Bošnjački đaka nego Katoličkih. U BiH vrtići, škole, fakulteti niču kao kladionice, te državne, te privatne, te inostrane, te humanitarne, te vjerske ...
I ne treba da radi ! Svoj poganluk mogu nastaviti učiti u svojoj matici. Mrš !
Turčine, za razliku od tebe, Hrvati su na prostoru Turske Hrvatske svoji na svome.
Nema većeg poganluka od islama, mada ni katoličanstvo nije mnogo daleko. Religije su pogane, one su rak društva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema kod latina labavo...
nema , i onako je popularna jer daje certifikate za njemački da se djeca mogu ispaliti vani.
ne kazem da to nije dobra skola....sigurno jeste.... al opet djeca stradaju
Sta da radis kad te bosanac gadja bombom? - Izvadis osigurac i vratis mu je !