Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”Jevreji govore: ‘Uzejr je Allahov sin’, a kršćani govore: ’Mesih je Allahov sin.’ To su riječi njihove, iz usta njihovih, oponašaju riječi nevjernika prijašnjih, – ubio ih Allah! Kuda se odmeću? Oni, pored Allaha, bogovima smatraju svećenike svoje i monahe svoje i Mesiha, sina Merjemina, a naredio im je da se samo jednom Bogu klanjaju – nema boga osim Njega. On je vrlo visoko iznad onih koje oni Njemu ravnim smatraju.” (Et – Tevbe, 30.-31.)
”I kada Isa, sin Merjemin, reče: ‘O sinovi Israilovi, ja sam vam Allahov poslanik, da vam potvrdim prije mene objavljeni Tevrat i da vam donesem radosnu vijest o poslaniku čije je ime Ahmed, koji će poslije mene doći’, i kad im je došao sa jasnim dokazima oni rekoše: ’Ovo je prava vradžbina’.” (Es – Saff, 6.)
”Nevjernici su oni koji govore: ”Allah je jedan od trojice.” (El – Ma’ide, 73.)
”Nevjernici su oni koji govore: ”Bog je – Mesih, sin Merjemin.” (El – Ma’ide, 72.)
Smiješna vjera, smiješan narod.
Za mene su sve vjere smijesne. Ali nemas razlog ikoga vriedati ima svako svoje pa i ti tvoje.
Ko želi , more svaki petak od 16,30 do 17,30 odletit u Međugorje da se lično upozna sa gospođom
@vlado.nine More se i teleportirat ko Jean-Luc Picard
@SDAovacUdimijama ko želi, more svaki dan dobro upoznat tvoju staru. Radno vrijeme non-stop
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospe nasa cuvaj nas!
Sretan im bio blagdan.