Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to ugovor od ranije gdje sa vodom dobijamo i kanalizaciju kroz Dobrinju?
sta serendaju i rs pije bosansku vodu jer sto... jer su u BOSNI brate
napravise jad i cemer od kantona i jadne Drzave
Kukava vam majka zar ce te piti srbadinsku vodu,pa vi ste sarajlije pukli skroz naskroz😦😦😦😦
Evo u ime svih Bosnjka da se zahvalim, Srbi hvala vam
PODSJETIMO SE: Između rimskog mosta i usca rijeke Zeljeznice, postoji skoro uvijek relativno velik protok vode rijeke Bosne koju je relativno jeftino (jednostavno) prociscavati.
SDA Bosnjaci, najveci sinovi Bosne ponosne, iz principa recite ne ovoj vodi. Iza osam sati pipu ne odvrcite pa Bog.
Jooj 15 do 20 l a grad troši minimum 1000 l u sekundi... Ima da pomogne
Torabija narucite i bice vode do mile volje
Umjesto da popravljaju cijevi i promijene komoletan sistem, oni se hvataju ovih govana. Kakvi lopovi i nesposobnjakovići vode ovu državu.
Budimo 99 % realni: Sve je to potpuno beskorisno gubljenje vremena i bespotrebno bavljenje glupostima. Sarajevo može uz minimalne investicije iskoristiti i jeftino pročišćavati pa upumpavati u vodovod svu vodu iz cijele rijeke Bosne tamo odmah nizvodno od rimskog mosta, i tako imati mnogo olakšan problem snabdijevanja narednih barem 10-ak godina bez ikakvog utjecaja pandur-četničkih štetočina i ostalih sluga beogradskih parazita i svjetskog izvora skoro svih krupnijih problema.
Pijemo Srpsku vodu, postat ćemo srbi.
Budemo li se zatrovali vodom, puške u ruke i na palama. Hehehehe
U pelenama