Nova školska godina, stari problemi
2
Katastrofalni uslovi života u Studentskom domu Bjelave
Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studenti nemate se šta brinuti. Glasali ste za SDA, sad će oni to riješiti, izgradit će pet novih domova...
joj ovako meni nije ni u stali
ovako se gleda na taj problem :( http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QE6fdaXOWzg
rodom nisam iz Saraj\'va, ali citav sam zivot tu. Imam i diplomu, a radim u drugom gradu, jer ovi sto dodju ( i tvrde da se vrate, al\' u qrcu) imaju 90% radnih mjesta u Saraj\'vu, bar u mojoj struci ! Zato sto to nije razvijeno u njihovim gradovima ( boli me briga, treb\'o si studirati nesto sto jeste) Uvjeti jesu grozni, ne pricam o tome, ali pustite Sarajlije, svi nas mrzite a svi dolazite.
ove slika studentskog doma ne da su strašne nego prestrašne...
Smo mi krkani, kad procitas komentare, sve ti bude jasno! \'bo ja nas!
Lafe, te \"sarajlijice\" kako ih nazivaš(tipičan kompleks manjine iz Zenice i Goražda koja koristi ovaj nadimak) će da piju kahve laganini i sutra da ti budi direktori, a ti pljuj po njima do sutra.
Hajde svega ti reci mi koja je puna cijena da se zivi u ovom cumezu od studentskog doma. Da te cujem takvog pametnog
@Irho nema fahro sta njima pricat o ratnim privatizacijama kad je i on ratni profiter njemu je SDA onda dala pare da napravi bosnjacki list pa je on to sebi prigrabio i zabio im noz u ledja, napravio avaz koji je koristio da prekrije svoj lopovluk i svoje narko pajdase kao sto je krmeljendi za distribuciju droge sarajevskom podzemlju a to fahro ne smije rasprodat jer bi se vidjelo kako je i koliko to zaradio... skontaj sam: da je svaki gradjanin dnevno kupovao avaz uz hljeb (a nije) koji kosta po 1KM ne bi mogao ovolike pare zaradit na posten nacin zato ne prdi je.b.em i tebe i fahru, samo pricekaj jos malo pa ce fahro u cuzu abd dok mu padne jaran krmeljendi
Birali ste dobili ste sigurno ce Vam SDA pomoci moj narode
magla: Najveci mozgovi jeli ? One sto samo izlaze i sto se samo sexaju ? To ti najveci mozak ?
evo šanse da studenti malo zarade,sad kad je sdp u silaznoj putanji bit će angažiran pokret dosta da se malo bune oko svega nečeg nebitnog i vjerovatno će im i platiti koju markicu da se okupljaju i bacaju kamenčiće i da malo urliču
Samo mi nije jasno sto ljudi pominju SBB BiH koji nikada nije bio na vlasti i ni za sta se nije pitao ???? Fahro je po meni blesav covjek koji umjesto da sve sto ima rasproda i ode da zivi ko gospodin gdje god pozeli u svijetu gubi vrijeme i prica najglupljem narodu na dunjaluku o ratnim privatizacijama, politickim ubistvima, ekonomiji, investicijama, autoputevima, kadrovskim politikama, korupciji, mitu itd itd Sta briga Bosnjake za progres. Nacija koja je obolila kolektivno od Stokholmskog sindroma i koja se emotivno vezala za SDA koja je duplo vise stete Bosni i Bosancima a i Bosnjacima nanijela od svih agresora i ne zasluzuje bolje od SDA.
Ovako oni nas studente pripremaju na bijedan zivot jer iz ovog kad izadjes ocekivanja od zivota su ti minimalna... A manje nam nude je ponudjeno i od minimuma. Pa dragi moji studenti kad budete imali diplome, po pocnete traziti posao i tako zaglavite desetljece - ovako cete morati i zivjeti. Ko ne bude - upala mu kasika u med, nafakali neki il je imao neko \"guranje\"... Ostali - mozete ostat vjecni studenti... Divota !
Pomoci ce im SDA :-) Studenti su uvijek bili progresivna strana drustva i sada su svojim glasovima podrzali progres pa neka uzivaju sa SDA jos 17 godina :-)
Dovoljno je ovdje pročitati uvrde onih koji se sada šepure po Sarajevu..Grad šibicara i slično... istina je da kanton Sarajevo finasira došljačke studente jer njihovi kantoni uglavnomgodinama ne uplaćuju ništa. Jugoslavije više nema, nema socijalizma (tražili ste gledajte)..sada je kapitalizam jer su stanovnici BiH tako htjeli. Ako je kapitalizam onda treba prekinuti i ova sufinanciranja. Ko hoće da studira neka plati punu cijenu ili neka izganja sebi stipendiju. Tako je svugdje u svijetu i ubrzo će biti i ovdje...Dosta više parazitluka!
Sarajevo je jedini grad na svijetu u kojem stanovnici moraju dobiti dopuštenje došlji i seljaka da brane svoj grad od njihovih uvreda i omalovažavanja.