Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcelona je bila uz Sarajevo u ratu, kao i Iran i Turska i mnogi drugi...ali meni se cini da smo to potisnuli a i danas ne pokazujemo suosjecanje sa drugima koji dozivaljavaju slicnu sudbinu koju smo sami i samo osjetili na svojoj kozi...ne ponovilo se.
Toliko smo nebitni da ne mozemo pomoci nikom, samo izjavljivati saucesce putem medija!
Zaboravila je velika vecina sve one dane i noci bez struje,vode,hrane,stalna granatiranja,masakriranja,ubijanja neduznih.I danas nakon svega sto smo prezivjeli pustili smo da se nasom patnjom okoristi ova lopovska bagra,mafijasi,ratni profiteri i njihove proklete familije i armija uhljebljenih koji nemaju pojma sta je rat.
POSLUSAJ TE STA NAS UVAZENI AHBAB I PROFESOR ISLAMSKI NAUKA ELVEDIN PEZIC KAZE O RUKOVANJU SA ZENAMA I DOKAZ DA JE RUKOVANJE SA ZENOM OMALOVAZAVANJE TE ISTE ZENE https://www.youtube.com/watch?v=txIzOBmlcJ4
@BosanskiGaziija De, matere ti, reci koliko te plaćaju za smaranje po klixu? Hajd', ako je neka dobra dnevnica da mi te bar ne bude žao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene satra ova redukcija vode nocima, ko da smo u ratu i sve kontam za koga izgidose momci na Poljinama, po kojima danas drugi grade zdanja.
http://opsadasarajeva.blogspot.ba/
ne zaboravi te da su NATO snajperi harali po nasim svim narodima!!!!!!!
trba svi sve da zaboravimo jer samo tako moze buducnost biti normalna!!!!
da je njima stalo do nas u bivsoj sfrj onda nebi potpirali mrznju 90-tih, a sad ko bajagi ne zaboravi, bolestan sam vise od ove zapadne domonofobije zavadi pa vladaj
svi oni rade na tome da se mrznja nastavi, jes nase bratsvo jugosovensko je smrt za njih zato sve daju od sebe da sire mrznju a to im i ide od ruke jer se nasi cobani i nepismeni ljudi pale na to, dabogda im kraj dosao a doce jos malo!!!!
Nemam ja problema sa alzhajmerom, ne brinite. Ajde nesto da radimo i ucimo. Ajde da imamo nece niko nista zaboraviti jer se dovoljno dosta naprdilo.
Katalonija je prijateljska regija i narod, nadam se da ce im se ispunit zelja i postanu drzava ili sta god budu odlucili.
Podržavaš otcjepljenje Katalonije?
Hahaha, a Srbi se išli guzuvlačit Kataloncima, pošto oni žele nezavisnost, u smislu kao mi podržimo vas, a vi nazad podržite RS.... Katalonci ih otjerali u 3pm... :) http://www.balkaninsight.com/en/article/catalans-reject-links-with-dodik
@shimonperes: Ti si, izgleda, jedan od onih što ne stignu pojebat ništa jerbo previše vode računa o tome jel mala fino boje posložila na sebi. Bit, jarane, ne fasada.
@shimonperes: Ti gledaj uzjebat štogod, godine idu... A do referenduma o otcjepljenju Bošnjaci će prekucat model mandaljenja izbornih mjesta od Fazlagića i na ostala povratnička mjesta, pa svirite k*rcu......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima li gdje da se spomene i 12 banjalučkih beba? Ili su te bebe već unaprijed označene kao budući četnici, koljači i genocidaši?
Zato krivite vlastito rukovodstvo koji su mogli u Banja Luku prosvercati milione drugih stvari, al nisu mogli kisik za bebe. Al su zato slucaj beba vjesto iskoristili kako bi vlastiti narod poslali u probijanje koridora,. Da se u moru gradova na sjeveru BiH pod srpskom kontrolom nisu mogle naci boce kisika po bolnicama, sanitetima i ko zna gdje vec sve ne, bas i nema mnogo smisla. Bice prije da nekome nije stalo da se one spase. VRS je granatirala porodiliste u Sarajevu, Armija BiH nije.
@kiligonzales Ne mogu da vjerujem da bi iko normalan tražio da mu se šverca medicinski pribor i materijal, to dovoljno govori o Vama kao komentatoru... Što se tiče porodilišta, ko god da je gađao i treba da odgovara. Mislim da su dvojica generala VRS osuđeni na duge kazne zatvora zbog toga, a ako ima još neko odgovoran, uopšte mi nije žao da ide ni u zatvor ni na vješala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li gdje da se spomene i 12 banjalučkih beba? Ili su te bebe već unaprijed označene kao budući xetni
Zato krivite vlastito rukovodstvo koji su mogli u Banja Luku prosvercati milione drugih stvari, al nisu mogli kisik za bebe. Al su zato slucaj beba vjesto iskoristili kako bi vlastiti narod poslali u probijanje koridora,. Da se u moru gradova na sjeveru BiH pod srpskom kontrolom nisu mogle naci boce kisika po bolnicama, sanitetima i ko zna gdje vec sve ne, bas i nema mnogo smisla. Bice prije da nekome nije stalo da se one spase. VRS je granatirala porodiliste u Sarajevu, Armija BiH nije.
Pa sada opet recite, da nisu Srbi izvršili agresiju..?
"Porodica Čolaković mi je omogućila da moje slike prenesu realnost, a bez vaše pomoći, solidarnosti, domaćinskog odnosa prema meni, nikada ne bih imao ove fotografije", kazao je autor izložbe. Vazda smo bili ljudi.