Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisi u pratnji policije kao što si jutros rekao??? 😁😄😆
ZASTO TUZILASTVO nije istrazilo ko je autobusku stanicu unistio? Propao SDA plan zahvaljujuci Kasumovicu da kupe SDA tajkuni stanicu za 1 km. Preveo legalno stanicu i zemljiste Kasumovic na grad Zenicu i izdao zenica transu pod najam za 1 km. Zeznuo SDA tajkune okupljene oko Rame Isaka i Galijasevica.
suradzuje preko bus toki vokia
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da li je moguce da se svi pozivaju na ZLATNI LILJAN BRANIO DRZAVU
Fudo je preduhitrio ove iz SDA Zenica, sada pokusavaju da mu se osvete. Jedva cekamo da Fudo pocne da prica sve sto zna o njima.
A zasto je sutio o sda kriminalu 6 godina, gdje su njegove prijave Tuzilastvu zbog sda kriminala?!!! A, da, I NJEGA ima u tom kriminalu - on i braca posijali MHE po Bosni, od cega?
Bio sam u Kinšasu?
A šta je sa Ramom i njegovim Magistrima od 22g gluho bilo ima SIPA posla kažu u naredni 10 g rezervisani
Ipak bolje Fudo nego SDA kriminalci
Sada ćeš ti Fudo na službeni put. Opet KPD Zenica.
"Zlatni ljiljan", "moralna vertikala", "u pratnji sam policije", "bio sam na sluzbenom putu nisam u bjekstvu", "za sve je kriva SDA koja je montirala proces preko tuzilastva, novinara i medija"... Nastavi niz! Tesko je izabrati koja je bolja od ovih Fudinih idiotskih izreka. A narod u Ze. glup da te bog sacuva. Kad neko hoce da se bavi politikom, samo udri po SDA, a to sta ces uraditi u toku svog mandata, potpuno je nebitno. Protestanti uzvikuju:" Fudo asvalt, Fudo asvalt."
Znam zlatne ljiljane koji nemaju privatne benzinske pumpe.
Tito ti para ne moze nadavati smece vakufsko, pitajte narod u Vakufu ko je Fuad Kasunović,pola Vakufa drži porodica Kasumović, zašto tamo nije gradonačelnik ?
Koji je ovo Lopovcina , Bakir ga na 60 minuta prozivo davnih 2000 od korupcije do lihvarenja dokazano a on od rada 5 funkcija promjenio o cemu pricamo
Otac na sluzbenom putu 2
Haj ne rise Kasumovicu,jutros si bio u pratnji policije kako rece a sad na sluzbenom putu 😃😃😃😃 Dam sebe lazes i demantujes
ljiljan iz podruma...
Fudo prepošteni.Ode i ti u robijaše.
Bio na "službenom putu" dok nije shvatio da ga nijedna država neće kao bjegunca.
Ovom debilu je SDA kriva i kad on krade. Seronja
Sad ce reci da ima koronu