Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je da Kahriman direktor vodovoda ima platu 4500, njegovi zamjenici preko 2000, a firma koju vode ljudima naplacuje neke izmisljene prikljucne takse po 200km i fiksne troskove od 3.5km.Sekretarice s guza na guz svaki dan, a po 1500 u dzep svaki mjesec.Njima treba smanjiti platu,nema vecih neradnika a da bolje plate imaju u cijeloj BiH!
sto me bog kaznio da se rodim ovdje
Kasumovica za predsjednika VLADE,,a Kahrimana u prdekanu,a sekretaricu ,meni,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo...samo udri
Ovaj covjek je stvarno perspektivan za Zenicu sa svojim stavovima, odnosno, mozds bi se konacno Zenica mogla dici iz pepela! Puna podrska!
E, sad je gotov!
Ovaj covjek treba biti predsjednik.
jasta nego smanjiti, glavno im pitanje sta ce jest', ko je koga guzio i sl.
Fudo samo hebi, ne vadi
Sjećam se dobro da je dva tri dana prije izbora rekao da ako pobijedi svoju platu dati za finansiranje studenata. Ne znam sta je s tim. Nije mi jasno kako ovaj narod brzo zaboravlja i predizborne lazi smatra pod normalno.
smanji i sebi sta, jbs sebi mater vise i ti majmune jedan
fudo mioner prima 3 milje platu e bas.mi te zao fuade
"Čuvaj se gladna hajvana a još više sita insana"!!!
svima im treba dat 8 stoja platu , nikakve koristi od njih i to im je puno
Bravo!
Samo kresi fuade ti sto te okruzuju u Opstini ze bi ti se rado krvi napili zato ti to i radis ali podrzavam te u svakom slucaju jer SDA=MAFIJA
Tako je fuke, rezi svima sem sebi 😂
To Kasko kralju. Osiguraj im visak novca od njih samih. Ionako ga nisu niti ce ga ikada zaradit'.
Vaki nam treba, neovisan a maher u poslu.. imas moj glas jad se budes kandidovao za precjednika predsjednistva al pod uslovom da je samo jedan..
I nerade nista samo ustanu da kafu ispijaji i razmisljaju kako ce koga prejebat danas.