Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA govna na sve načine opstruišu rad gradonačelnika, a sve uz pomoć kriminalaca iz A-Sda, te najveće prevare izbora poslije rata, tzv. Snage centra... fuj govna
@jukaZe tako je, snaga centra je najvece razocarenje ikad odrzanih izbora u zenici
@jukaZe Samo da ljudi znaju da ga ovi opstruišu koliko god mogu, da su svjesni.
dovoljno je samo pricitat imena spahija mesud sinanudin ekrem rusmir ...i par prezimena kozlic šabani tuka kelestura onda skontas dobro je ikako :)
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
Mozete ga podržavati koliko god hoćete, ali i on je jedna velika lopovcina kao i vecina njih na vlasti! Pa dovoljno je pogledati koliko je imao samo krivičnih prijava, presuda sudjenja, pravi original lopovcina i kriminalac! I takvom vjerovati! Pa zna se ko takvom vreruje! Lopov crnalija.
Kaže Kozlić: "školski primjer kršenja statuta Zenice". Od kad se u školama uči o statutima?
Džabe SDa dijelio tablete. AKo bude krivične prijave moraće ih i sam uzimati !! :) Uzdigla glavu SDA ala, legle akcize pa onda i kredit MMF. Pašće i novi mandat 2018 !!
Podrska Kasumovicu protiv SDA ubleha i lopova , izdajnika ...
Kasumoviću Respekt jebi im Majku Lopovsku
Umjesto da krenu u rjesavanje problema grijanja oni su za pocetak nabavili tablete.
Nista nine fudo bolji od sda gamadi cije je clan donedavno bio. Sve ista govna koji se samo oko talova svadjaju
Fudo oni su se usmjerili da tebe unište, ne zanima njih Zenica više. Apel Fahri i ostalima da se svrstaju uz progresivne snage dok ima vremena.
Bilten općine Zenice već je donio priču o tome kako je "... načelnik Kasumović ispreskakao Kozlića iz SDA", a kako je snaga Centra "tražila pripajanje Općini Centar, vrijednijoj od deset drugih općina".
Kažu da je Kasumović odbio predloženi amandman SDA za dodjelu budžetskih sredstava radi osnivanja VIP odjela u zeničkom zatvoru.
Vijećnik Snage centra Adnan Šabani za Klix.ba je pojasnio kako su za gradonačelnika neprihvatjivi amandmani kao što su povećanje sredstava za obdaništa, sport, sredstva za reprogram Čelika, povećanje sredstava za borce, vraćanje prvobitnih sredstava za Javnu ustanovu za djecu bez roditeljskog staranja "Dom porodica", +++lazni , borci , ko fol neka djeca ...dakle treba namketi lovu jer A SDA , SDA , i ovi snaga centra ( ne mogu dobiti izbore ako ne podkupe nekoga
sad ono kao djeca... vratite mi moje tablete
Prijetnjama, opstrukcijama i blokadama. Ispekli zanat od HDZ na federalnom nivou i SNSD na državnom. Do godine su izbori, nećete više imat većine ni u ZDK-u.
Vracaj tablete😂