Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necemo ni mi s tobom jer si siromasan.....zamisli da svaki mjesec dobijas 1200 KM.......al ti to ni godisnje ne dobijes....
\"Dodik mora biti zaustavljen, kao što je morao biti i Hitler\". Ja mislim da će on tako i okončati. Ili će ga neko od njegovih koknuti jer ih je zloupotrijebio , pokrao , po pi sa o i samo još da i po ka ki.
znaci, klix=SDA odakle vam pare frajeri?
na kraju me i nasmija ovaj dosadni Kasumovic - veliki \"borac\" za drzavu
Daj ba kasumoviću skini se više. Prestani sa politikom koja zavađa ne samo bošnjake sa srbima i hrvatima nego i bošnjake sa bošnjacima. Pa nije valjda da si jedino ti pošten da samo ti dobro radiš svoj posao. Pa niko te više ne uzima za ozbiljno osim naravno onih koji stoje iza tebe. Morate shvatiti da vaše vrijeme prolazi i da dolaze vremena normalnih ljudi koji gledaju od ćega žive a ne jeli Bosna srpska, hrvatska ili muslimanska. Davno je rečeno ćija je BiH. Idi u penziju j.bi se.
dolazimo samo na teme kojima se bavite Srbima i Srpskom. Naravno da ne komentarisemo ono sto je vezano za vas,otvaranje nekog novog mekteba ili kukanje za sadaku!
zamolio bih Srbe koji toliko ceznu za Sarajevom, a mrze BIH; da prestanu dolaziti na ovaj portal i svojim govnima prljaju najposjeceniji portal u BIH, imate svoje ravnogorske portale, od 156 posjeta dnevno, pa tamo ser... o republici mrskoj. SMRT FASIZMU
E da se hocete vise otcjepit\' , stoko.
Ovi izn sDA vec se pripremaju za izbore....n
Ovaj covjek je stvarno postao dosadan. Objesite ga na banderu!
Kakav jadnik
Marš, go*no jedno lopovsko !
Od Topole, od Topole pa do Ravne Goreeeeee sve su straze, sve su straze dzenerale Drazeeeeeeeeeee
kako vise ne svatate, necemo nistas vama...ma ni na silu sto dalje od vas to bolje jedna je REPULIKA SRPSKA