Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neustavno je i nezakonito zato sto nije objavljeno u sluzbenom glasniku?? ovaj kasumovi je dezurni branilac zakonitosti, prava, drzave, institucija, boraca, ovoga i onoga..u posljednje vrijeme on je onaj iz pastete
Kasumoviću, ne lupetaj. Potpuno se slažem sa @Vidimo sta r...
Samo vi nastavite proizvoljno, bez oslanjanja na zakon trositi sredstava sa budzeta i beskrajno odlagati pitanje povratka duga, pa kada nam kreditni rejting padne kao kamen (vec su se sastali u MMF-u po tom pitanju) nece biti ni pitanja ustavnosti, ni zakonitosti nego OPSTANKA! Kockate se s tim da postanemo BANKROT DRZAVA. Mislite li da ce VAS na zapadu bolje primti sa tim sto imate na racunima, te u drugim vrijednostima? Hoce, hoce....kao i Senadera. Naivcine! Sviju vucete za sobom u propast!
ZAkon hhahah šta je to , ne poštuje se zakon hahahahhaha .
A šta misnistar kaže?