Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije pijandure i jedan lopov,nema od te koalicije nista.Samo gubljenje vremena.Fudo je nezasiti kleptoman sa lijepo upakovanom populistickom pricom
Fudo lopove nepismeni
Nema vise upravljanja Zenicom preko Sarajeva i SDA centralom. Veliki korak ka autonomiji. Zenica je po naredbi SDA Sarajevo preko Galijasevica ostecena samo u 2018 godini preko 50 miliona. Sada ce 400 miliona budzeta ici u glavni grad kantona Zenicu jer je cizma SDA Sarajevo skinuta i SDA poslata u opoziciju dok vecinu cine zenicani koji ce rasporedjivati novac po Zenici.
Kasumović ortodoksni lopov i kriminalac PU pu
Ja..sad ćeš moći lakše pokupovati preostale parcele oko magistralnog puta..kako bi ih za 5 puta vecu cijenu prodao Gradu...sad je tek Zenica jebala ježa u leđa kad se udruzi "gradska i kantonalna vlast"
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Ono ZLO sto su seljacine iz SDA Himzo Smajic i Galijasevic radili Zenici za 10 godina ce se izucavati na Oxfordu kako ne treba postupati ni prema najgorim neprijateljima.
Sigurno mu nesto treba,pa zato se ‚navratio‘ !