Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo smiješno ljudi moji. Kakvo izdvajanje novca iz budžeta grada kada je to privatna firma koju su pokopali redom bivši direktori, pa i sami vozači i radnici koji su firmu podkradali nesvjesni da to radi i njihov direktor i da će ih nekad to stići. Naplati ti kartu koju mu kad izlaziš vratiš da bi je on dao sljedećem putniku dolazili su uzimali gorivo, gume i dijelove za autobuse da bi ih poslije preprodali. Sad gradjani trebaju ispaštati?
AKO JE TO PRIVATNA TVRTKA ZASTO IM SE POMAZE??? NEKA IDU ZOVKU!
@onzele Islamske kriminalne organizacije SDA? Ovi na vlasti su takozvani muslimani.Pravi musliman se ponasa drugacije.Svako moze staviti maramu na glavu, sto ne mora znaciti da su oni istinski muslimani.I vojnik postavlja na kacige grane sa liscem kad ratuje.Pravi musliman pomaze svom narodu, dijeli dobro i zlo sa svojim narodom.Tudje vjere gleda kao svoje, ljude kao Bozja bica, i ne razlikuju ih po vjeri. Takozvani vjernici, koji su se tako objasnjavaju poslije rata su karcinomi u drustvu.
Slazem se. Islamske sam napisao jer se tako predstavljaju i puna su im usta islama, allaha itd., a sta muljaju pa to ni na filmovima nema
Ovako nesto slicno ce vam se i dalje desavati..Trebam li ja vas neznanje zaliti.Ima ona narodna:sam pao, sam se ubio.
Samo vi političari huškajte na narod a kad narodu opet prekipi biće držte gaće ... 😎
Narode navalite da lajete kao sto ste cinili do sada bez znanja.Riba smrdi od glave a ne od trupa ili repa.Hajmo malo znanja.Tko je bio na vlasti tih godina,tko je imao koristi o prodaji ovog preduzeca?Kupio se kajmak cijelih godina,narod davao saglasnost da se tako nesto moze desiti, a sada isti taj narod ispasta svoje licne greske.Ne svacam ljude, koji idu na izbore i nisu svjesni kako sebi sami kopaju jamu.Zanju li oni kad daju svoj glas strankama, kakvu sudbinu su potpisali.
Gledaj ti mafije kako je to naviklo izvlacit pare ko da su njihove. Nabilo milione duga pa bi sad iz budzeta uzelo da vrati. Sta nam saka seljaka radi majku im SDA-ovsku. Pa nema goreg naroda od ovog iz Islamske kriminalne organizacije SDA!!!!!!!!