Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj vučko... dok se ti kilaviš alijin mali već naručio od širbegovića šleper kamena temeljaca...
Kad znamo zasto je novac upotrebljen nije ni cudo sto kasni.Pitanje bi bilo gdje je taj novac stigao i kako je potrosen i koliko je osalo u kasi.Traziti isprike nije dovoljno, samo uvid i pracenje novca sedmicno.Papir je strpljiv, to mi svi dobro znamo.
Nalet ih odatle... a Srebrenicu bi bilo najpametnije iseliti u potpunosti i zatvoriti (i onako nema ni ljudi ni zivota) da politicari imaju dobar argument manje za prepucavanje...
Prosvijetli bosnji pare pred ocima i sve moze.
cim se stavlja prefix.. srpski, bosnjacki, hrvatski, nema vama napretka nikako, sorry but jebg
Neka se stide bosnjacki politicari, od Fahrudina Radoncica koji je Vucica nagradio svojom privatnom nagradom Licnost godine, preko SDA "boraca" po RS-u koji nisu bili u stanju napraviti vrtic u Srebrenici, zastiti bosanski jezik i koji polako dopustaju da zrtve budu agresori, a agresori nevini. Radoncic to vec dugo i otvoreno radi u Avazu pripisujuci Bosnjacima islamski fundamentalizam, radikalizam, a SDA doprinosi tome zahvaljujuci velikom broju nesposobnih i korumpiranih kadrova.
Dobro je to Srbijanski projekti kasne a projekti koje je BiH rekla finasirati nisu još ni budžetom planirani. Tako da će sredstva za ove projekte iz budžete BiH bit prusmjerena na plate Ministara i starki
Zasto se ne ukloni crkva iz dvorista nane Fate Orlovic? Zasto ne priznate genocid u Srebrenici presudjen od najvise svjetske pravosudne instance? Zasto gospodine Vucicu suradjujes sa Dodikom koji otvoreno podrzava npr. Biljanu Plavsic, osudjenu za ratne zlocine. Nemojte nam mazati oci sa jeftinim vrticem za djecu koje nema jer je politika ciji ste bili najveci zagovornik (a vjerovatno ste i sada) od muskaraca pobila i poklala sve sto im se naslo na putu.