Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore od svega je sto ce oni u drugostepenoj presudi biti oslobodjeni..pazite sta vam kazem..HR ulazi u EU i to ce dosta utjecati na presudu, nazalost! Neko se samo dobro sa nama svim dobro poigrao i igra se vec 20 i kusur godina..Stvorili sirotinjsku zemlju od nas punu droge, kriminala i korupcije...Dobili smo demokraciju u kojoj mozemo reci sta hocemo, samo sto nas niko ne cuje!
Ma kakav Trnka,al njega niko i ne pita nista,*** njega,zna se ko je on...
ovaj skiljavi titoista nema bosne bez hrvata a od hrvatske jedino mozete ocekivati uvodenje viza i totalana blokada granice pa fino na srbiju i madarsku u eu..a tebi profesore sto ces umrt kao usljo da otvoris crvene supacke oci
E jebee nam se za Hrvatsku ne moramo nikad otici jeftinije mi na avijon pa u Tursku..a vama sretno 1.7. nastaje karanje Hrvatske !!! I da ako BIH blokira granice Hrvatskoj vi ste u rangu Somalije ipak najvise izvozite u BIH !!!
"Ističe kako presuda ne upotrebljava direktno pojam agresije već međunarodnog oružanog sukoba, ali potvrđuje da se, indirektno, može govoriti i o tome"reče Trnka! Ali nema presude direktne za agresiju,za to ide posebna tuzba,moj Profesore..nema rekla kazala...a iste,realno,iz politickih razloga i interesa nece biti....