Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reforma ima šanse samo ako se UKINU kantoni i otpusti sva ona parazitska administracija koja pojede državu iznutra.
KOME TI KASIME PRODAJES MAGLU, BOLAN ? Zasto samo mijenjene USTAVA u FBIH-e, ZASTO NEMA TOGA i U GENOCIDNOM ENTITETU i u CIJELOJ DRZAVI ? NEMA VISE PRODAVANJA MAGLE KASIME, nemaaaaa VISE NECE Bosnjaci placati vjecno svoju dobrotu i naivnost, VEC VI SVI KOJI STE KRVARILI I DIJELILi RBIH-e ce te pred sve instance biti tuzeni ! Pa zar vi mislite da su VISE Bosnjaci NAIVNI i da ne znaju kako vi to podlo i hinjski djelujete ? Pa ZAR NISI SVESTAN DA JE VLADIKA GRIGORIJE DOSAO U MOSTAR vojvoda-bradati c-etnik da vraca srbe genocidase PO SANU direktivi za nestanak i PRAVIH BOSNJAKA I PRAVIH HRVATA, a to o planu i realizacije TRECEG ENTITETA mozes samo sanjati ! REFORME PRVO NA CIJELOJ DRZAVI i vracanje USTAV RBIH-e I TACKA ! Pa Kasime, UKINI "genocidnu tvorevinu" kad si toliko pametan i patriota i vrati Ustav RBIH-e ! Kasime Trunka, IZDAJICO, mozes se presvlaciti KOLIKO HOCES, Bosnjaci TI NE VJERUJU U NIJEDNU RIJEC ko i svima ostalima u CETVORKI KOMISIJE !!
Srpski genocidni PRDOSJEDNIK -vulgarna genocidna marioneta dodik - hitlercic se sprema za vjecnu nebesku dvornicu troprstaskih vukodlaka vampira srbo 4C ! Prdosjednik dodik i genocidas srbo je PRIMJER ELITSKOG fasistickog genocidnog rajha : seljacina, kriminalac, rasista, kzenofob, negacionista, islamofob, bosnofob, bosnjakofob, kulturofob, civilizacijofob, hrvatofob, turkofob albanofob, jedino nije genocidofob, krvolocnikofob i masakrofob ! PRDEKANA ZA TEBE GENOCIDNI PRDODJEDNICE KO I ZA TVOJEG BRATA SRBINA DRAGANA COVICA !
Ev ja uzeo kokice.Gledam Hrvate i Bosnjake kako se glozu,a nekad vezivali zastave. SAMO JE RS NEUPITNA
Teško da će biti jačanje BiH. Trnka će vjerojatno predložiti neko rješenje koje dodatno obespravljuje Hrvate. Onda će naravno Hrvati biti protiv. Pregovori o preustroju Federacije će onda propasti. Doći će do dodatne radikalizacije na relaciji Srbi-Hrvati vs. Bošnjaci i BiH će nastaviti kliziti prema dole. Rješenje je jednostavno: od Federacije napraviti dva nacionalna kantona a potencijalnu secesiju onemogućiti sa enklavama Žepče, Usora, Kraljeva Sutjeska itd. Na žalost Bošnjaci su kratkovidni kao i Srbi 90tih, i misle silom riješiti probleme. Nema tu koristi objašnjavati. BiH neizbježno ide prema raspadu.
Dali neko od vas komentatora na klix-u ima malo vise vremena da prikupi i objedini sve nebuloze srpskog kvazi-istoricara Jovana Deretica i da nam ih prezentira? Da sve to vidimo na jednom mjestu. Hvala!
sabur malo kasime nama odgovara da se ovo produzi na dvadesetak godina
cim hrvat kaze istinu bhalije ga optuzuju da je srbin
KOME TI KASIME PRODAJES MAGLU, BOLAN ? Zasto samo mijenjene USTAVA u FBIH-e, ZASTO NEMA TOGA i U GENOCIDNOM ENTITETU i u CIJELOJ DRZAVI ? NEMA VISE PRODAVANJA MAGLE KASIME, nemaaaaaaaa VISE NECE Bosnjaci placati vjecno svoju dobrotu i naivnost, VEC VI SVI KOJI STE KRVARILI I DIJELILi RBIH-e ce te pred sve instance biti tuzeni ! STOKO, pa zar vi mislite da su VISE Bosnjaci NAIVNI i da ne znaju kako vi to podlo i hinjski djelujete ? Pa Kasime, UKINI genocidnu tvorevinu kad si toliko pametan i patriota i vrati Ustav RBIH-e !
Nema tu filozofije....ukinuti separatiste i nacionaliste te oba entiteta i vratiti ustav iz 92` ! Dici revoluciju i protjerati sto-ku seljacku iz gradova ! SIKTER.....ps u svakom sl ukinuti kantone !
Smiješna su radovanja ljudi koi misle da će sad napraviti ono što što nisu '92 sa jna, genocidom, paljenjem i protjerivanjem... Zaboravite! Vaša historijska prilika za plan iz načertanija je bila tada, odnosi snaga u BiH i svijetu nikad više neće biti takvi, zato je najbolje da što prije zaboravite na taj plan jer će vam se manje odbiti o glavu poslije, a i vrijeme je da vidite dokle vas je mitomanija odvela...
UKINI SVIH 10 KANTONA.
Ukidanje kantona i federacije,prenosenje svih ovlasti na drzavu i opcine,jedino kao medjustepen vlasti uspostaviti zajednice opcina,bez velikih ingerencija i ovlasti. U zajednicu opstina Sarajevo ukljuciti sve prijeratne opcine poput Visokoga,Pala,Trnova,Kiseljaka !! Bosnje od Srba traze da prenesu ovlasti na drzavu BiH a sami to nisu spremni uraditi i to iskljucivo iz sitnih interesa da bi buljumente alijinih sljedbenika mogle imati fotelje na grbaci naroda !!. Federacija i kantoni su breme i propast drzave BiH !
KOME TI KASIME PRODAJES MAGLU, BOLAN ? Zasto samo mijenjene USTAVA u FBIH-e, ZASTO NEMA TOGA i U GENOCIDNOM ENTITETU i u CIJELOJ DRZAVI ? NEMA VISE PRODAVANJA MAGLE KASIME, nemaaaaaaaa VISE NECE Bosnjaci placati vjecno svoju dobrotu i naivnost, VEC VI SVI KOJI STE KRVARILI I DIJELILi RBIH-e ce te pred sve instance biti tuzeni ! STOKO, pa zar vi mislite da su VISE Bosnjaci NAIVNI i da ne znaju kako vi to podlo i hinjski djelujete ? Pa Kasime, UKINI genocidnu tvorevinu kad si toliko pametan i patriota i vrati Ustav RBIH-e !
@ HrvojeZG GENOCIDASU SRBINE Hrvoje, NEMOJ TIPKATI IZ GENOCIDNOG I FASISTICKOG BEOGRADA, IP adresa i preko ekrana smrdi na genocidasa srbina ! Ako trljas ruke da ce biti TRECEG entiteta tj, VELIKOGENOCIDNE SRBIJE BARBARA, mozes o tome sanjati, VAMA GENOCIDASIMA srbima TEBA IZLAZ NA MORE ! Moze vladika grigorije bradati c-etnik vojvoda sprovoditi PLAN treceg entiteta i vracanja srba genocidasa u Mostar, ALI PRAVI BOSNJACI I PRAVI HRVATI PAMTE DA IH JE TAJ GRIGORIJE DO JUCER SA SVOJOM GENOCIDNOM BRATIJOM SRBO BARBARA HTIO DO ZADNJEG U-BITI I ISKORJENITI ! SIKTER !
Sto se tice TV kanala, odgovor je ukratko - ne.