Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Ako izdrkani srbi vjerujete u nevinost kurve srbije, čega se bojite?; 2. Sratko je bio na platnom spisku genocidno-zločinačke Vojske kurve srbije; 3. Disolucija BiH neće proći bez rata, a imali ste za guzom JNA i niste ništa mogli vojno izdrkani srbi, osim genocidom i zločinom protiv čovječnosti; 4. SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
HAHAHHAHAHAHAHAHHA
Gospodin Kasim je bio u ekipi plačenika gospodina Moona u aferi kojom je trebalo da se sruši ustavni poredak u BiH navodnim amandmanima. Parlament je samo bijelo pogledao ovu neformalnu grupu građana i skinuo ih sa dnevnog reda u smijehu, a gospodin Moon je prije isteka mandata bio povučen u SAD. Gđa Kormak je došla sa velikim zakašnjenjem da zamijeni "kolegu" čije aktivnosti po BiH nikad nije komentarisala nastojeći da se ova afera zaboravi.
Hahaha,za kasima se zna ko je i sta je,kakav ba Kasim,grob koji hoda
jbg. ako cemo detalje onda i ta drzava ne postoji koja se tuzi...
dobro smo prosli ko nas vodi 26 god ,,-Alija je cijenio moje poglede. A ja sam pokušao da mu kontriram u nekim odlukama. Tako sam ja njemu govorio: ‘Evo ja ti izigravam ulogu predstavnika druge strane.’ I onda on predloži jednu mjeru, ja napadam… recimo, pitanje nacionalnih odnosa. A onda bi on meni, kada bi rasprava postala žustra, rekao: ‘Ti bi, Kasime, bio dobar Srbin'…
Postupak po reviziji je vanredni pravni lijek, barem u nasem pravosudju, a ne vidim razloga da je drugacija praksa pred drugim sudovima koji potpadaju u tzv. kontinentalno pravo. Prema tome, ukoliko osoba ima generalnu punomoc ovlastena je da podnese i zahtjev za reviziju, medjutim ako joj je punomocjem ovlastenje ograniceno samo na redovni postupak, onda je mandat istekao donosenjem prvobitne presude/odluke suda.
naravno da je legitiman, ali ovi koriste svaku mogucnost da ospore i njegovu funkciju i legitimnost pravicnog postupka i genocida
Zasto se toliko srbi i vukojebina srbija boje, kada kazu da nisu krivi,??? Ako niste krivi kao sto bi vi zeljeli onda neka ide revizija, neka dokaze jedno ili drugo.
Nista novo..., vise smo informacija dobili od onog instituta iz Ljubljane
Upravo tako uvazeni profesore jer mu ga nikad niko zvanicno nije ni ukinuo
uvaženi eurokremu takovo ....pitanje ko mu ga je dao ....i koliko to traje ...hajcate raju bez razloga ... nekom će se obiti o glavu
Ovaj fosil misli da je Alija još Predsjednik SRBiH.
jedno oko gleda alijin grob drugo tihicev
na nazalost sviju nas 90-tih godina, mnogi i medj njima jedan je snivo, sve sto ga je cinilo i danas zivo, nase je da da se branimo tih snova pa i tuzbom.
ANKETA O PREDVIDLJIVOSTI: Ako pretpostavimo da bi se režim u Tariguziji direktno ili posredno koristio nekom vrstom obmane u prikrivanju nuklearnog terorizma, što mislite koju od slijedeće dvije mogućnosti bi koristio: 1- svalio bi krivicu na muslimane, 2- nešto drugo. Ako ste za opciju 1, kliknite dislajk, a u slučaju opcije 2, odaberite like.
ništa od cijele priče političari kupuju vrijeme.