Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bude kasarna Ušljivac, za jedno heftu, dvije...
bitno je uzeti pare za smjestaj , a sto napadaju nase ljude i djecu to nikom nista. Sto im nisu opremili opstinsku garazu pa nek oni se guraju sa njima
hahaha kao da oni zele tu ostati - oni bi zelili skupe Hotele a ne to, otici ce nakon dana iz Hadzica
Bolje se brinemo za migrante nego za vlastitu bijedu.
tuga
dodo, malo smo knap sa smještajem. danas ne šalji više danas od 8.000 periguza.
Nekad bilo:sretan odlazak u vojsku,danas:sretan odlazak u migrante!!
bišćani, sad ih pošaljite nazad u sarajevo.
Promašena investicija, oni hoće da idu dalje, njima ni luksuzni hotel "Sedra" nije dovoljno dobar! Neće se oni zadržati u toj kasarni osim ako ih ne ograde bodljikavom žicom i drže kao u zatvoru. Mi zaboravljamo da je nelegalan prelazak granice, još bez dokumenata, krivično djelo! Najbolje platiti vodičima da ih odvedu na "pogrešnu" stranu, tj da ih vrate na granicu sa Srbijom. Prije toga im oduzeti mobitele da ne mogu komunicirati! To je sve g'o kriminalac, šta rade u Bihaću!
Imaju sve slobode koje su uskraćene državljanima BiH.