Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Dosta su zgrade stojale kao spomenici, nit ko u njih ulazi niti se koriste. Dobar potez, dati općinama ili univerzitetima i slicno. Rasporediti resurse jer ih itekako imamo.
vijest da se nedostaci i problemi koji su uoceni u nekom zakonu, zele otkloniti je veliki plus kao u ovom slucaju da je utvrdjen Nacrt zakona o trezoru, jer do sada niko nije htio nista da mijenja, vjerovatno im je odgovaralo stanje kakvo jeste.
Lijepo je procitati ovakve vijesti, vidjeti kako vlada FBiH radi kako treba !
Ma vala ja onom efendicu nista ne bi dala.. koban je za novi grad
ovakve i slicne komplekse koji imaju dosta neiskoristenih objekata i treba dati za poterebe istitucija i gradjana a ne da se sredstva trose na iznjmljivanje, pohvalan potez i odluka vlade fbih
Svakako... Treba poceti voditi racuna o tome da se iskoristavaju vec postojeci objekti i da se smanji potrosnja za iznajmljivanje... Veoma dobra odluka...
Ako je ova odluka donesena zbog smanjenja troskova za iznajmljivanje, onda je potpuno opravdana I treba je podrzati…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vlada FBiH radi punom parom !
Odlicno nek se samo nesto desava,nek ne stojimo u mjestu.Mislim da svaki i najmanji pomak FBIH znaci mnogo,jer se nalazimo u stanju gorem nego kad je bio rat.
Krenulo ih danas :) samo neka se ide naprijed, podrska vladi fbih !
Ovakve stvari su ono što nam je potrebno više u državi, da se iskoriste već postojeće infrastrukture i sve ono što već posjedujemo na najbolji mogući način. Dajte nam konretno, dosta je nama šupljih, političkih priča.
bas me zanima kako ce Efendic rijesiti povjereno pitanje smijestanja CIK-a
ja samo citam kako vlada federacije radi, svaka im cast. ali radili i jedan drugi nivo vlasti osim njih u ovoj drzavi?