Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo udruzenja i nevladine organizacije, hajmo ublehasi razletite se sad da vas vidimo na djelu.
Ma oni znaju samo tebi i meni palamudit..
U zenicu s njima,more stat 50 000 garantujem onda na godinu polako u pravcu srpske republike u napad haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet ce biti smjesteni u onome sto je Jugoslavija izgradila....e ne mozete ni okrecit ono sto je za juge izgradjeno
E jebala ti vise Jugoslavija sve po spisku. To je proslost i ako muslis da ti je toliko bilo bolje u toj zemlji udi u gerilce i osnij novu KPJ. Nije mogla ni Jugoslavija uraditi ono sto je Austro Ugarska. Dokle da zivimo od emocija. Inace prosjecno narod nije bolje ni jeo ni pio niti voxio bolja auta za vrijeme Jugoslavije. Samo je narod bio sigurniji jer je takav sistem nagradjivao i nerad skoro ko i rad. To se nazalost iz tog sistema prenijelo i ovdje oa se neradnicki uhljevasi placaju dukatima a radnici orasima. I ovo je jedna od posledica tog sistema. U glavama socijalisti a u stvarnosti gori od feudalaca.
Jebem i ja Jugu sugavu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma o cemu vi pricate, osjecate se zapostavljeno sto izbjeglice nisu presle preko BiH? Prvo nisu budale da budu u BiH gdje ni za normalne gradjane nema vode ni po danu ni po noci! Drugo nisu budale da idu duzom rutom pa onda opet ulaze u Hrvatsku, svasta...
Kad dođu u Semberska kukuruzišta vi ih lijepo dočekajte i kažite ovuda je put za kasarnu kod Hadžića. I dođe arap i opali ti šamar. A ti se usereš.
Vidi jbt, prihvatni centri se prave u bosni... Pa koliko sam ja skonto oni bi trebali samo proci kroz bosnu, a ovaj centra je pravo daleko od granice sa hrvatskom. Vjerovatno nemamo pojma sta nam se sprema...
Ljubite svoje bližnje Muslimane,pogledajte kakvih ima....
Jojjjj Balijskog kretenluka ,tuj mozes primiti 51235 BiH gradjana ,STOKO!!!!
Taman Bake obezbjedi sto hiljada radnih mjesta, a sad ce zaposliti Sirijce!!!
Whahaha dobar.
U ovoj kasarni kao da je nekada davno stalo vrijeme. Ako izbjeglice i dođu, vjerujem da će brzo i otići. Sve je napravljeno da se prepadnu. :))) Ali, dobro je i ovo. Dobro je da imamo i ovo. 60 mjesta? Samo!
Dobrodosli!!! Taman da ugusite ove lazne muslimane, balije, koji jedu prasetinu cim mu Srbin ponudi!!!
Nije Bosni ništa Juga gradila nego od nje uzimala
Pricao sam sa par "pravih izbjeglica" iz sirije i kazu da je mozda 25-30% iz sirije ostalo sve iran , pakistan , banglades , indija , cak i rusa (azijski dio) , turska (kurdi) , somalija . A svi se predstavljaju kao sirijci i bez papira ! A ima i ubica , ratnih profitera vjerovatno i isilovaca , cak kaze da su vidjeli kako se dogovaraju da idu na vise strana pa ko prodje prodje , zove ostale kao familiju . Ovo je bio kontakt u austriji na putu za BiH ! Ljudi izbezumljeni od straha sta su u satnju neki divljaci (njihove rijeci) uraditi ! Njemacka firma za koju radim ima cak i volontere koji su nosili odjecu i hranu par dana i svi se razocarali kako se ponasaju u coporima , otimanja iz ruku i penjanje na kamione i kombije da sto vise uzmu pomoci ! Jadn smo kad nam ovi dodju u BiH preko zime , ja odkopavam moj kalas i fino ga nauljim za nedaj boze nekih budala ! Nebi volio ali sta ce zima donjeti to niko nezna ! Zato spremiti se sto bolje .
Zato su okolne zemlje pune ubica iz naseg rata,pa se i dan danas ***rtuju.
****rtuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bezkucnici na aparatima
I? Sta bi? Dodje li ko?
jel kasarna bila otvorena da prihvati onaj narod nakon poplava?
Bila bi da su vidjeli da ce para biti ! Niko ne konta koliko se para ubere na zbrinjavanju izbjeglica , samo ovi divljaci ce unistiti sve .
I:) Ima li krmetine...jbga ba...najjetinija klopa...pa nek se hrane....da im ne bi davali teleca meso..... :).
https://www.youtube.com/watch?v=ZV315xqbRK8 Gledajte i divite se novim komsijama!!
Sad ce u Maoci i Osvama organizovati kurseve arapskog, ima da se vehabije namlate para..