Besplatne lekcije iz historije
0
Karte i mape Sarajeva i BiH na izložbi u BKC-u
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karate??
karte BiH čak prije 100 godina????! prema srpskim historičarima Bosna je nastala 92. a prije toga zemaljska kugla je bila ravna ploča gdje je jedna strana bila kompletno srpska, a druga neistraženo područje. ta srpska strana ploče, prostirala se na područjima danjašnje srbije, bosne i dijela hrvatske, inače jedinim dijelovima Zemlje poznate srpskom narodu. iza tih dijelova veliki okean se slijeva niz rup ploče u beskonačnu provaliju. oko te ploče Sunce skakuče kao ping pong loptica. tako kaže patrijarh Irinej, a on je božji čovjek zar bi on lagao?
\'\'\'\'Bosna nastala \'92...nego ste vi kao bosnjaci nastali davne 1993:)\'\'\'\' ti si nastao kad ti se m.a.mi.c.a. tucala po pijanim o.r.g.i.jama
nije Bosna nastala \'92...nego ste vi kao bosnjaci nastali davne 1993:)
jes dobra ova plavka na slici... uhhhh
izlozbu pogledali i i istaknuti bh intelektualci ahmed buric i muhamed svrakic
turnir karate i tekvondo u u BKC-u
bh alije se bas detaljno spremaju za uswpostavu sarajevskog pasaluka u koji ce kako se u njemackoj naveliko prica biti i ze do i gorazdanski kanton
da nije dzudo?
Ovo je Dodik kupio Sarajevo-x vidis da su novinari nepismeni ccc
karate se vi karate
Ma niste vi normalni al nikako \"Karate i mape Sarajeva i BiH na izložbi u BKC-u\", to neko takmičenje iz \"Karate-a\" u BKC-u, je li???? Gdje su im kimona???
Karate!!!KARATE li vi sta u redakciji??
Izvinite a koga KARATE
>Divi Vam naslova:\" KARATE...\" nije bolan pisac karate nego karte. De to ispravi..
karate, a?