Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzet državljanstvo i zabranit ulazak u državu na hiljadu godina.
Al stvarno sta raditi s ovim Vehabi "proleterima" kad se vrate? Ozbiljno pitanje. U Americi bi ovi dobili dozivotnu, u Evropi isto barem 10ak godina zatvora, a sta ce kod nas? Ima li neki zakon kako i sta s ovim arapskim hajducima? Ovo su ipak sve ratni zlocinci kao i oni cetnici u Prijedori i Srebrenici i Zvorniku 90ih, i ubijaju i tjeraju originalne stanovnike iz domova, Kurde, Jezide, Kriscane, Sije, i Sufi i liberalne Muslimane, ubijaju civile, siluju mlade zene i porobljavaju zene i djecu, koriste i treniraju tu i svoju djecu kao ratnike i dzihadiste, dizu u zrak crkve, Sijitske i Sufi dzamije i grobnice, znaci pravi ratni zlocinci. Neznam sta i kako bi se moglo kazniti te ljude a da nebude neke odmazde, bombi, i ponekih gradjanskih sukoba, ali po pravdi bi ih trebalo u zatvor barem 5-10 godina zavisi od dokaza pa nek malo "razmisle" i nestvaraju probleme obicnom narodu propagandom a mozda cak i gore.
Nismo nikad smijeli dopustiti gradnju onih Saudijskih dzamija kao ona Kralja Fahda po Bosni i ostalih Saudijskih "dobrotvornih" organizacija, posto je daj Vehabizam njihov izum i ideologija i oni ga tako sire po svijetu, po Bosni, Aziji, Evropi, Africi, preko njihovih dzamija, skola, i stampanja Saudijske vjerske literature, a Amerikanci ih u svemu tom de fakto podrzavaju ili okrecu ledja i zatvaraju oci zbog nafte i interesa velikih korporacija i globalnog kapitalizma.
ludak
jel ova cijena vazi samo za siriju i irak koliko je za ukrajinu! Opet isto govorim klix svaki dan mora minilano imati JEDNA VIJEST koja (direktno ili indirektno) siri Islamofobiju JEDNA VIJEST Protiv arapa i kako oni smetaju JEDNA VIJEST o medjedu iz laktasa (Dodik) koje ga uvelicava u ocima Svog naroda!,a bosnjo naivan misli da ga klix pljune citavo vrijeme!
Allahu Akbar Compilation https://www.youtube.com/watch?v=gmwqs_RRuwI#t=14
Jedno su presutili: za ovo sve su krive Divlje Jagore i njihova pjesma "Let na drugi svijet". Ako ne vjerujete, procitajte:
"Dijele se karte za raj u dva i pet let na drugi svijet"
Ziva istina, jasta! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ENO SU " J U N A Č I N E " u Palmiri, ODRUBILI GLAVU arheologu KOJI JE - mlad 82 ( OSAMDESET DVIJE ) godine ..... Koju li im je prijetnju on predstavljao sa svojim debelim naočalima, ćelavom glavom, poškoranom kožom, artrističnim rukama i nogama i shrvan svim bolestima koje starost nosi sa sobom, a u rukama su mu vjerovatno pronašli arheološku špartlu i "molerski kist" ( to mu je glavno oruđe, alat a eto izgleda i oružje ) .... FUUUUUUUJJJJJJJJJ za njih i još više za ove koji ih podržavaju ...... .-
vidim ima debila koji bi im se rado pridružili Mrš uSiriju gamadi . . .
e ovo se zove analiza, i dobar činjenicama potkrijepljen tekst, kakvi su danas u vrijeme avaz-like medija vrlo vrlo rijetki. svaka čast!
Ne treba zabranjivati odlazak, drzava treba da stane iza ovih ljudi i da im obezbijedi transport do Sirije o svom trosku. Povratak u BiH naravno onemogućiti.
Isto naravno vazi i za Ukrajinu.
Jbga odgovaralo kad su klali Srbe po BiH, sad gur guici kad trazi uslugu za uslugu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odu i ne znaju za koga bi se tukli :D stoka!
dolaze?pa oni su vec tu..bristol,bbi,scc,ilidza,polako zauzimaju poljine i siru okolinu sarajeva,visoko,hadzici,trnovo itd.
P8tam se kako im "moralna potpora" može bit ona bakica od 55 godina. Ove preko 20 donekle i razumijem jer i Maoči i sličnim pripizdinama curica koja se ne uda do 16-te smatra se "usidjelicom" , pa eto, jadnice potrče za "onom stvari".... Mudonje su druga priča, o njima drugom prilikom ...
E vala koga vidim da je otisao za ISIS,e vala ce bit bjen! Mrsh!
Budala i krivih drva nikad' neće falit'.
.....budale... smece se prvo u svom dvoristu ocisti
omogucit im svima odlazak, skupit pare, donirat, i fino zabranit povratak, pa nek pocrkaju tamo