Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima pravo da kaze ono sto misli a jasam misljenja da su gospodja Dijana Kajmakovic i gospodin Oleg Cavka veci kriminalci od Zijada Turkovica. A sto se optuzbe, protiv Turkovica tice, naravn da je montirana
Turkovic jest kriminalac ali ko god je pratio sudjenje vidi da ima pola namjestaljke tuzioca i ucjenjenih svjedoka,nek ga sude za stoje sve kriv al nevolim kad su tuzioci isti kao i optuzeni umjersto da traze sta je pravda oni od svjedoka traze da lazno svjedoce toj ocito,vidli smo po Budimiru i onoj namjestaljki u hodniku sa parama kaki su tuzioci.Ako ovo dvoje ostane tuzioci drzavni, BIH i nezasluzuje da postoji.
zike zagadi klix,nema dana da ne bude o njemu clanak,.
ma osporavao ili ne osporavao isto ti ga se vata... prdekana druze prdekana...
Zijo, cekaj sa komentarima.. u toku je utakmica BiH - Srbija
ZIKA JE PAPAN OBICNI...
kad zijad izadje , sejla ce imati 74 godine...dobra starka, ocuvana
Ziku za predsjednika....sigurno je manji kriminalac od ovih sto su sad na vlasti :)
Ovo je smijesno !