Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako podrzi razapece je, ako ne podrzi isto tako. Jako nezavidna situacija za gradonacelnicu.
Ima li parada srama u Izraelu????
Lideri trebaju znati donijeti odluke....Znala je da taj posao nije posao prodavačice u trafici. Zato dosta tih floskula i fraza....Vjerovatno si u istom političkom zboru...Amerikanci masovno bojkotuju firme koje podržavaju ovakve parties....Počeli su da uče u školama da je normalno da promijeniš pol i da donese zakone da maloljetnici mogu donijeti tu odluku. Stop tom ludilu...Trans osobe su vječno ovisne o lijekovima i hirurskim zahvatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Benjamina je najobičnija dvolična osoba. Nesposobna da uradi bilo šta i krije se samo iza populizma. Tačno su joj dobro rekli, influenserika odgovara, a ovamo ne smije. Podržava ona LGBT, ali strah je da ne izgubi simpatije priprostog naroda.
Taj "priprosti" narod čini preko 80% biračkog tijela. Proračunata je ova "zmija".
Ne mogu tradition za sebi prava i toleranciju a nisu je spremni pruziti drugima
Pederčine
Njeno je pravo da ili pruzi ili ne podrsku..kao i svaki gradjanin i ona ima pravo na svoj stav ili da ostane neutralna..prozivanje nema nikakvog smisla
Zasto su ulice zatvorene do 21 a parada traje do 18 sati
Bravo. Nema razloga da.odgovara hrpi bolesnika. Bravo Benjamina. Kapa do poda
Svašta će ovi tražiti. Čuj da im se plati da režu penis ili ugrađuju testise da bi se bolje osjećali. Normalnim ljudima ne mogu lijekovi da se obezbijede kad su teško bolesni već moraju plaćati, a njima spol da mijenjaju. Otimaće oni nama djecu za koju godinu.
Jesu navalili da istjeraju i zadnji atom energije iz svega samo da istjeraju svoje. Razgulite ba....
Ja vas podrzavam, jebite secs kim hocete, vasa stvar.
Ma ne daj! Izdrzi!!!!!
Mrš
Malo im američka ambasada sad daj viječnicu šta je sljedeće 🤔 Jebena su vremena došla ⚡
nije samo americka, zgrada UN-a i to sa oba coska, zgrada EU, zgrada austrijske ambasade i mnoge druge
Jebemga postali su bezobrazni.. pusti ovo pusti ono.. dajte nam po kućama kačajte zastave
Mlađahni gradonačelnik BL je rekao :...ne treba nam to , i to neće biti u BL..! Iii..., Ništa ,..! Niko ,nikada , nikakav pritisak nije provodio protiv njega..Štoooo....? Kako on smije zabraniti ovu perverziju , a gradonačelnica Sa , npr , ne smije..?
Bravo Benjamina !
Sto se Parada ponosa ne odrzi u Mastaru ili u Banja Luci ?