Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je lijepo vidjeti normalne neke stvari u našoj državi :)
pa jbt jel teško ovo bilo učiniti prethodnicima, ova gradonačelnica je toliko načitana i nemoguće je da nema još ovako dobrih poteza, blago vam se građani Sarajeva.
Ugostio je Kordic samo tako, kako nece kad je SDP i nasa stranka odigrala za Covica u Mostaru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Benjamina lutka nasa ♥️🇧🇦❤
I jedno i drugo izbornim maliverzacijama došli do pozicija. Bravo BiH
SDA i HDZ na malina respiratorima.
Pozdravite snimatelja sa Heliodroma!
Ima barijera, dok hdz upravlja osoba koja je koristila radnu snagu iz logora ima barijera. To se ne spominje nigdje nit tuzilastvo o tome pricA.
Bas lijepo .. stranacke kolege .. jedni drugima su isporucili Grad ..
Tako i treba...a ne ovo sto brljaju ova trojica da ostanu na vlasti.
OK a ciji je taj Kordic a cija je ova nasa iz SA i od kud sad to ..
Joj evo Karicke. A ja se pitam gdje je do sad. Pozelio sam je...
Pozitivne promjene.Negativci sislaju vesla.
Auuu ali hajde ionako je nasa stranka izabrala kordica
Kordica je SDA izabrala smrdo zeleni...tj lojava poluzuta stoka sa podveleskih sela...ili skraceno "hrvatsko cvijece"
Ljepotice PR imas, kad cemo malo o ekonomiji...
ekonomija na gradskom nivou? Kad cemo procitati ustav, i znati sta je posao gradske a sta regionalne vlasti?
Jesi li mu otisla na noge Benjamina?
Karićka hitno da angažuje stilistu! 🙈
@Grof zasto? :) No need.Pogledaj premijera TK, ta opustenost i casual mix svega i svacega i JESTE promjena :)
Sta joj fali? Uvijek je pristojno obucena. Kod nas se vrijednosti gledaju preko odjece i obuce. Sta nosis na sebi toliko znas. Necete vjerovati ali ima ih jako puno koji kupuju polovnu odjecu a sad mogu stan kupiti bez kredita u Titovoj. Nije sve u prnjama
Lijepo, lijepo, Sarajevo se mora vise okretati ka drugim gradovima u BiH, vise saradnje nikome nece skoditi, cak naprotiv..
Kako srdačno? Da sad neko kaže da Hrvati nisu za BiH. Pa neprave Hrvati autoputeve za Beograd a ono kao neprestano se žale na Dodika. Možda bi SDA i Bakir trebali biti protiv spajanja RSa sa Srbijom i biti više za autoputeve za Bihać. Hrvati sigurno nebi imali ništa protiv, da se Bihać spoji sa EU mrežom a time i Federacija.
...naravno da nema barijera jer nema razlike izmedju HDZ-a sa jedne i NS i SDP sa druge strane...i u Mostaru ste pokazali kako fino saradjujete.
Tako i treba, gledati naprijed, dosta nam je ratnih priča.
...vama pobjeguljama koji niste bili ovdje za vrijeme rata sigurno jeste,ali onima koji su izgubili clanove porodice,a za sto niko nije odgovarao i nije bas dosta price o ratu.
@SnakePlissken kome vama, kome se obraćaš? Izvoli pa komentiraj ali meni se ne kači na komentar i ne obraćaj mi se u množini, jer ne znaš ništa o meni.