Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna radna akcija iz titovog doba bi pokrila bosnu autoputevima za godinu dana,a pare ostale u \"kuci\"
joooj ja naslova i mocnog statement-a .... bas mi je pametan... ja mislio da to sve zavisi od have ;-) ....
Napravice oni q.urac.
Sredstva obezbjeđuju građani bih putem LUTRIJE
BIT CE TO ROGER JEL TAKO ENSO
@Torpedista PA NASA PREDSNOST NAD OSTALIM DRZAVAMA JE STO IMAMO TRI NACIONALNA INTERESA U DRZAVI, TAKO DA SE SVE TRI PUTA SPORIJE DOGADJA.
U svim ozbiljnim drzavama izgradnja auto ceste je stvar vitalnog nacionalnog interesa, samo kod nas se gradi 10km godisnje i sa ovim tempom bez obzira na finansisko stanje imacemo auto put do Zenice za dvije godine! Sto je prava sramota! Hrvati su se uvalili u goleme kredite i napravili su auto ceste kroz cijelu lijepu njihovu i stvarno je milina voziti se po njihovoj auto cesti a nasi smaradovi su se debelo zaduzili da se mozemo voziti od Sarajeva do Kaknja i onda sve ono sto si brzo vozio, preticao i tako to ti pada u vodu jer su genijalci napravili umjesto trake za iskljucivanje sa naplatnim kucicama... PAZI SADA NAPRAVILI GENIJALCI NAPLATNE KUCICE PREKO AUTO CESTE!!! ZNACI GUZVA KOLONE I TAKO TO! ONLY IN BOSNIA
vjerovatno samo da naši unuci budu korisnici te auto--ceste. jedino to. ako još uklone postojeće magistralne ceste onda ćeš gdje god krene iz sarajeva morat 50,00 KM platiti samo za putarinu.
hjbhjbhjb
Samo jesu temipralli zavesetak radova na kraj ljeta, umjesto da uloze jos para, izvukli bi ih sad kad bude sezona, to se sve moze zavrsiti kad imas para brze, ovaj 5c.
Zvuči super u teoriji. Praksa, s druge strane, je priča za sebe. Ako do 2020. godine naprave pola autoceste A1, te barem započnu radove na autocesti A3 (Tuzla-Žepče) bit ću \"zadovoljan\".
da hoce ovaj do bihaca napravit, od bos. petrovca do bihaca mozes vozit i 200 na sat onim pust, a kad bi bio taj od travnika do rep. kiska napravljen onda bi se tuda islo za zapad