Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da se govori danas o Bosnjacima kao narodu/etnosu koji zivi na prostoru Zapadnog Balkana zajedno sa svojim komsijama, pripadnicima drugih naroda Hrvatima i Srbima. Mislim da ce se kroz svako upoznavanje sva 3 naroda i manjina koji zive u BiH stvoriti ista situacija kao u Svicarskoj, medjusobno postovanje i pomaganje. Uostalom to je jedini nacin da se ispravi nepravda prouzrokovana Daytonskim ustavom, da je narod nacija. I Bosnjaci i Hrvati i Srbi rodjeni u Bosni i Hercegovini su pripadnici jedne nacije. Tri narodna, tri vjere = jedna nacija ! Bosanci i Hercegovci :))
AKO SE ZLO DOGODI AKO METAK TREZOR POGODI TI NE PLACI, NA LICE STAVI SMIJEH, DA UM*REM MLAD, PA TO BI BIO GRIJEH PUCAJ, NE MOZES MI NISTA TREZOR JE K\'O SVEMIR VELIK\' PUCAJ, IZ TOPOVA TRISTA CVRST JE TREZOR KAO CELIK JER JA SAM VOJNIK SRECE MENE METAK NECE MOZES PUCAT CIJELO LJETO AL BEZBJEDAN SAM JA NA PROLJECE By Bakir Izet\'begovic
\"Bošnjaci nakon socijalizma\" tačan naslov, nikad prije ih nije ni bilo.
kako furda lijepo pise SRBI velikim slovom,instiktivno zna hehehehehehehe
hahahaah SMRT SRBIMA hahahahah SMRT SRBIMA hahahahah
nemoj se nervirati,mislim taj pakao je na 24% koliko postoji toga a ostalo je kod srba i hrvata heheheheheheheh
Kao prvo nebi zelio da uvrijedim mnoge srbe jer imam licno velikih priajtelja srba, ali smao hocu da kazem jedno... Pazite samo ovod jadnog selajcine \"obolic-srb-in-bosaceros-kotormanic\" jedna te ista budala i bijednik... ovdje je na portalu svaki dan, tako jadno i bespomocno, mucki i kukavicki blati i ljaga sve sto je Bosnjacko...pazite ga jest zapjenio od muke gorke i silne... Pjeni smrdoo samo pjeni.. Taj film gdje su Bosnjaci Albanci pa i Hrvati bili niko i nista vise nikada necete gledati Platili smo cijenu velika i mi znamo sta cijenimo . Ti tu bleji po nasem bosnjackom portalu iz dana u dan. Ja bi ti preoprucio da odes kod \"ljekara\" i izmjeris krvni pritisak, secer u krvi i kolesterol.. Zivot je kratak moj jado smrdine, a kako vidm tvoj je gorak i tezak. UZIVAJ U PAKLU ZVANOM BOSNA I HERECEGOVINA !!!!!
hahahahahahahahahahah,naravno,naravno mali lazovcicu,pregrst informacija si nam dao,sljedeci put dijete dobro pazi kada lazes hehehehehehehehehehehehehe
šta je ovo smrdi još se niste ocepili hahahahahahahahahahahahahahahah ocepili hahahahahahahahahahahah ocepili hahahahahahahahahahahahaha
halo papak, ne nasjedam ja na šuplju priču ;) a o juki-lopovu i pljačkašu znam više nego ti, koji si se naslušao mahalskih priča po podrumima, al nisam ja budala da javno pričam, glupane jedan. i nemam potrebu da se tebi pravdam. a o juki znam stvari koje ti nikad znati nećeš, od rođenja pa sve do njegove smrti. al onaj ko zna, taj mudro šuti, dok budale laprdaju glupim jezičinama.
ovo moram zapisat da je juka zivio s majkom i mladjim bratom mutetom o tome ovaj sacir filandra nema pojma
hahhaahaa, osim sto ste se poturcili pre 200 godina u strahu od okupatora i postali izdajice sopstevenih naroda kojima ste pre pripadali, uglavnom srbima i hrvatima i osim sto nemate svoju drzavu vec morate da zivite u vestackom protektoratu koji cuva amerika, inace bi odavno mi vas..i osim toga sto je moj dzukac rex stariji od cele vase istorije i vas kao nacije..jel sam propustio nesto?verovatno jos mnogo toga...cuj nacija zapadnog balkana, sta sve necu da procitam ovde na musliman-x?
nego recite vi meni bhalije ko ce od vas procitati ovu sacirovu knjigu bezbeli ni jedan
wonna be nacija, wonna be kao i druge... :D
sta je najnoviji sarajlijice,maca pojela jezik heheheheheheh.....
sta je \'gradsko dijete\' nesto dugo razmisljas hehehehehehe....evo delegat da ti malo pomognem,jusuf prazina je sa kosevskog brda odselio na al polje 1983 u tadasnju tetovsku ulicu danasnju semira fraste,zivio je sa majkom i mladjim bratom mutetom,hajmo dalje.....kada je prvi put upucan?????????????
Bosnjaki su poturice a Bosanci su Srbi i Hrvatovi koji jedino Bosnu vole. Poturice, idite u Arabiju jer vas tamo čekaju Ajše od 9 godina pa ih ševite poput onog luđaka iz Medine i Meke.