Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moli ti za sebe da ti bog oprosti jer si od mise napravio politicki skup i poslao jako ruznu poruku zrtvama fasizma jer i mi ce mo molit boga da ti milost i pamet podari jer smatramo da si prevaren
Hahaha ovaj nam oprašta, Fikret nam halalio, blago nama
Nisi ti sin ove zemlje niti imaš šta kome opraštati. Ima se samo oprostiti tebi, ali takve stvari se ne opraštaju.
Legenda!
Ovaj portal treba ukniti komentare ili pak njega treba ukinuti ili bojkotovati do ukidanja.
ta ćeš ti opraštati, jedino antifašisti i islamisti mogu opraštati ako treba nekome opraštati!
BulevarBleiburga.
Moji ljudi su spremni i zivot da daju za velikog vodju A.Hitl3ra...to nije izjava ni Luburicha ni Pavelicha...to je izjava Huseina ef. Đoze koji ima ulicu u tzv antifasistickom Sarajevu
2% Bošnjaka bili u partizanima a danas glume antifasiste
MRŠ!!! ¡¡
Zbog masovne korupcije i lopovluka, 100 Bosnja nije u stanju izaci na proteste, no zbog 20 Hrvata (da su i ustashe, a nisu) izadju hiljade. Dakle, nemojte se zaliti sto je situacija takva kakva jeste.
Pederski - šeher-sarajevo.Šta ćete ako Puljić postane Papa.
@SamoBiH123Usrcu ,mantra vam je čudo,jednom netko napisa a oni ko djeca na velikom odmoru,daj FO,bitno je da vi u svemu vidite nešto protiv vas,i kada vam se pomaže i kad a vas se tuče,..niste normalni,tko živ može s vama,zapitaj se zašto od troje djece jedno stalno ževka i tužaka drugo dvoje,jednostavno pitanje,..ajde smisli odgovor pa mi javi,samo bez mantri molim te,..
Kakav sin opet prica za malu dijecu. Bog ce njima oprostit a ne ti ti si kmet obicni napusi se svog Ku*ca prijatelju i citav vezbaj edukuj se umrijet ces glup.
Sereš mnogo Puljiću.
Dam ja tebi frulu pastire pa zasviraj svojim ovcama i ovnovima da budete svi na okupu 🎶🎶🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Nisi ti sin ove zemlje, ti ovu zemlju odavno ne voliš i pokušavaš je rasturiti, a zarad političkih interesa.