Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad vise vjere i nikad manje postenja! prvi smo u evropi po korupciji. hvala!
Vjera na svakom koraku i u svakoj pori života ,al zato dobro moraš promisliti prije nego se negdje izjasniš kao ateista. Previše dobro vi fašisti u vjerskim kutama živite da bi ste prestali srati o ugroženosti vjere. Mrš đubrad.....
Čuj vjera se negira? Nikada nije bilo više busanja u prsa sa vjerom, a nikada više lopovluka, kriminala, laži i nemorala.
Ivanicu, jesi li bio kod Komarice, red bi bio da mu pojasnis gdje nestase silni Hrvati iz rs-a.
Molim da se Vera izbaci iz kuhinje!
I kardinal se tuspasio ... Primjetio i prijavio ... očekujemo neko čudo da poradi ono za što smo plaćeni? Hoće li uskršnji zeko da vrati mlade na pravi put ili silni vjerski službenici koji su valjda plaćeni da troše kiseonik i jedini trag koji ostavljaju iza sebe su politička podrška gdje treba i fekalije.
Jel ovo onaj sto je zene nazvao stracama i preporucio im da se za svoja prava obrate bogu?
pa ja se slazem sa konstatacijom da smo mi kliksovci zene posebno najveci vjernici(nek mi Bog oprosti) al sta je sad sa raspravom,jesul jaja ofarbana ,jesu idemo u susret daljem izlaganju.s postovanjem kardinalu na rijecima u bolju diskusiju
Gdje god dođem i prođem na vjeru nabasam..šta ovaj priča?
Zanimljivo da su najveci zlocini u BiH pocinjeni u ime vjere. Sto ne pricate malo o tome? Naravno, zato sto ste upravo vi, svecenici, pozivali na ta zlodjela i bili na prvim linijama kao motivatori.
sve ove katolibance, talibance i pravotalibance treba iskorijeniti ko što su oni pokušali nas normalne iskorijeniti
ne vidim preuzvišenog čović dr. dragana?!
Da ste vi svecenici i hodze kao nekad BIRVAKTILE sve bi to imalo smisla...ovako nabijem vas sve redom !
@Mostaricaaa Rijetkost je vidjeti načitane ljude koji se potrude objasniti ljudima svoje komentiranje kao što je to slučaj ovdje jerbo, tko ne zna, nekad i birvaktile označavaju isto. Razumljivo svima, sve pohvale. Pozdrav.
Došao i dajdža Rile
Joj bolje da se medjusobno tucate tim glavama nego jajima
Općinski budžeti izdvajaju za vjerske zajednice, kantonalni/županijski budžeti izdvajaju za vjerske zajednice, entitetski budžeti izdvajaju za vjerske zajednice, državni budžet izdvaja za vjerske zajednice. Okačli se na budžet na svim nivoima vlasti, ne plaćaju porez, još tuku po džepovima vjernika kroz neke članarine i kamče donacije okolo po bijelom svijetu i onda de priča Vjera se negira. Ne negira se vjera, nego vi negirate i propagirate da sve što je tuđe nevalja.
@rayhan www.novigradsarajevo.ba/uploads/files/shares/obrasci/BUDZET NOVI GRAD/BUD_2018.pdf POGLEDAJ STRANICU BROJ 8 (nađi stavku: Tekući transfer za projekte vjerskih = 170.000,00KM)