Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Bozic
Sretan Božić svima koji slave. Mnogo zdravlja, i sreće.
UZP Prdinal
daj te nam dobre rakije i pecenice
Je li ovo duel između Kosače i theoftlera ??? Klix, to OVO podržavaš i ne brišeš ? sramota, od svetog praznika pravite političko sranje, a svi vi koji šatro čestitate Božić, molim vas nemojte, bolje je kad se na portalu ne pojavite, sve mislim nestali ste4 za sva vrmena!!!
Kardinal od kladionica.
Cestit Bozic! Bog i Hrvati! 👌
Sretan Bozic svima koji ga slave.
Koliko je taj Bozic pagan da me i ne cudi što sve cesce se odkriva Svestenike kao pedofile
Ti čovićevu hemroidu si zadnji koji treba pričat o miru i poštenju! Izdajniče lopovski ko i oni.
Vama vasa vjera nama Nasa
Sretan bozic svim katolicima, a tebi Puljicu kao i Kavazovicu j.... mater
Ja im ga nikad necu cestitat,moj izbor,a neda mi napaceni bosanac iz grada Bugojna u kojem su isti ti hrvati bili spremili 10 000 crnih vreca,djecu treba ucit da im ne vjeruju,neka im nikad ne okrecu ledja.
Sta kaze Komsic,zlatni ljiljan
Sretan rodjendan Djeda Mraza svima koji slave! < 3 :)
Gospon previse galami, mase rukama i prijeti. Kao da je na politickom skupu, a ne na Isusovom rodjendanu. HDZ mu vratio kredit, pa Vinko malo popizdio.
Sretan Bozic raji!