Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvojite vi crkve i džamije od politike i nemojte sjediti za istim stolom sa onima koji pljačkaju ovaj narod i vode ga siromaštvo. To daje potpuno drugu sliku od onoga što pričate. Sretan Uskrs, Vama i svim dobrim ljudima koji slave.
Sve go Pontie Pilat. Gnusobe i bludnice. Jedno pricati, drugo raditi. Milioni satrani macom vjere. I danas krv svuda. Tesko Ocu sa nama kakvi smo.
Nema nista od toga. SAMO TRECI I DA SE DIGNE ZID PREMA BAHLIJAMA! Cuvajte se Hrvati, osigurajte dolazece generacije. Bahlija je izdao svoje predake, njima nije to strano. Ko sa njima sklopi savez, zavrsi ka kolcu.
Sretan/Srećan Uskrs/Vaskrs. Hristo Stoičkov Vaskrse :D
crkva bezuslovno.podrzava HDZ i Covica kao i IZ sto.podrzava SDA i Bakira i to je ogroman problem kada nemas bar onu moralnu opoziciju u BiH. Da Reis iskritikuje Bakira radi revizije ili sto je zenu "natakeo" da bude direktoricam.. a i ovi da Covic vrati ukradene pare drzavi
Sretno nam
Moramo, ali kako? Ratovi se vode zbog pljački, mržnja je tu za naivne.
i ja sam vjernik kad legne plata
Sve neki lafinaši....
Karinaši
Tooo tooooo
Uskrso mozda jeste, al ja jedva cekam da se vrati.
uvijek ista prica vec stoljecima a krstaski ratovi se i dalje vode protiv muslimana
ja ne vodim rat vec ljubav s tvojom mamom
kome to reći kada na današnji dan ima bar 20 budala na klixu koji nam otvoreno prijete i veličaju osvajaća svog vlastitog naroda
@KrokodiIskesuze opet ti o trećem....samo ravnopravnost..nije potreban treći