Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je čuti da neko govori o toleranciji, miru, suživotu, tegobnom životu svakog čovjeka u ovoj zemlji, odlascima mladih, svakodnevnim problemima, koji nas sviju tište. Svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti od srca želim sretne i blagoslovljene Uskršnje blagdane, da ih lijepo u krugu svojih najmilijih i dobrih dragih komšija proslave u sreći i zadovoljstvu.
Sretan Pesah svim Židovima u BiH, da ga lijepo u zadovoljstvu i sreći proslave.
Reci mi Bože, koje si boje kože, Bože daj kaži, to o tebi da su laži, Ti znaš sve, tako bar govore, mora da je super gore, kad se prozori raja otvore.
Ovo je ono u stilu: Bolje bit bogat i zdrav, jer kad si siromasan ne pomaze ti to sto si bolestan.
Svaka cast rodjak.
Jojjj vi ugrozeni ne dijelite nikakve poruke
Dokle ćemo stići ako nećemo uvažavati ni one koji su to zaslužili ??
Ako je neko za mir nevalja , ako sije mrznju nevalja , ako je za rat nevalja e je...biga niko nikomu nevalja.
Tako ste pricali i domicielnom stanovnistvu obje Amerike...
Sad ce biti u 2 sata film o Isusu, kad su ga sa 6 godina trazili caca i mati,a on kaze gdje cu drugo bit,nego u kuci Oca Moga i Kad su mu Zidovi Sudili,a on kaze,Onaj koji je MENE Poslao Ovamo,Nismo dostojni Ni Noge da mu Operemo
ovi vjerski službenici su ko missice, svaki praznik požele mir u svijetu i hoće hljeba bez motike
Mi trebamo, on treba ovako, oni trebaju ovako, šta ste se svi poinzkovali a podržavarte lopovi, svi i popovi i hodže. Mani šuplju kaludjeru.
To Pulja Jarane,de poguraj to malo i Provociraj ih Namjerno, pa da zbacimo Govna s vlasti
Religijske zajednice su primjetile da ljudi napuštaju BiH tek kad su popovi i hodže, vjeroučitelji počeli da se pakuju i razguljuju odavde.
Kako podlo i kako ispod časti od Vinka Puljića. Ovo je pravo lice Katoličke crkve: mračno srednjevjekovlje, verbalna iknvizicija, intelektualno spaljivanje na lomači. Pope za ovo https://pbs.twimg.com/media/DZh8rO7WAAA5WzN.jpg ti yyebem mater
Kakav primitivizam je zavladao bosnom... žao mi je takvih poput tebe
@gox Kako bi Vinko Puljić volio omanju lomaču organizovati... Katolička crkva se nije nikad sa ovakvom nedvosmislenošću ogradila od počinitelja zločina u Ahmićima, Stupnom dolu, Heliodromu. Nikad. E njih ti treba bit žao , majmune
PRIKAŽI ODGOVORE (1)