Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasni to i Covicu,da ne kmeci stalno, kako Hrvati sve vise odlaze, neka i sam preuzme odgovornost.
A Vinko je još dodao i to da se Kroati praskaju pravo I da je u Međugorju u kampu Svaku noć drugog jeßavo
kardinalu kazi to javno covicu koji raseli hrvatski puk, koji sa dodikom veze peskire, kao i s a vucicem .... jer prvo moras krenuti od sebe pa onda drugima govoriti .... sa druge strane ta spirala zla vuce i druge i onda dolazi do opce histerije i bjezanja, rezignacije i sl .... kome to treba, ....
Kardinalu vrati tidji pasos
nije rat ako pripadnici tvog naroda muce u logorima po hercegovini nevine civile, zene i djecu nije to rat kardinalu to je genocid
Niko neće priznati da je khurvin sin.
Kardinale, u bogomoljama se vrbuje raja da glasa za sadasnje stanje. Dakle , krenete od sebe, i eto nama napretka, a vama povratka tamo gdje vam i vjera nalaze. Zmija zmiji ne skace u oci.
Idu za boljim zivotom i to je to
Vinkec, podjelis hrvatske pasose pravoslavcima, muslimanima i drugim, i za po godine imate bosnu gdje ste vi vecina, i nemate vise problema sa majorizacijom katolickog puka, mostar vas, a i sarajevo, ispod trebevica.
Ima jedan uticajan katolički centar u Salcburgu, itekako uticajan na Balkan. Reci to njima! Ništa mi ne znači analiza stanja, ako nema konkretne akcije koja vodi rješenju problema!
Bravo uvazeni kardinale
Hrvati bjeze od retorika slicnih tvojoj, da su toboze u opasnosti i da su ugrozeni. To ti je Puljicu ona stara: ko drugom kopa jamu, sam u nju upadne! Hvata te panika sto jos malo nece biti ovcica koje te u crkvama slusaju i pune ti dzepove, to je pozadina ove aktuelne tvoje kuknjave. Ipak su tebe na tvoju poziciju izabrali slicni tebi, a vi dragog Boga samo zloupotrebljavate
NARODE NARODE NARODE, ovim leziljebovićima i pametnjakovićima, nedajte para, pa će sitnije piškit, jer posilili su se do Boga i nazad.
treba da pomre jedna generacija pa da bude bolje .. najveći apsurd je to što je ta generacija rođena u jednoj stabilnoj zemlji, sa besplatnim školstvom, zdravstvom, bratstvom i jedinstvom ..
Mene Hvati ne zanimaju dok ne odgovaraju nalegodavci i počinioci zasjede za "Tuzlanski konvoj", pljačku pošiljki višemilionske vrijednosti i ubistva nekolicine vozača.
religija=fasizam najveci licemjeri popovi i hodze prica o miru a blagoslivlje tenkove gad