Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka je ne znam ti kakva prevara i preseravanje...objavi JEST fenomen je i libo te racku svake godine desetine hiljada stranaca dolazi na tzv hodocasce i ostavi makar nesto kesha. to je za hercegovinu extra izvor primanja, da su svi pametni pa da otvore i piramide i jos milion cuda u Bosni...sarena laza ali isplativa ;) osim piramida one su stvarne...
Naravno keš je keš i to podrzavam,i naravno da bi i kod nas mogli isto napravit il slicno s piramidama,malo vako,malo nako,marketing je cudo i podrska u svakom smislu,ali kad se kod nas ne mogu dogovorit ko ce kako tal uzimat ,nazalost..
ma za piramide nema boljeg marketinga od svih onih silnih strucnjaka iz Egipta i Mexika, ako dodamo i ove evropske to je to jos History kanal dokumentarac...ali drzava ne da jer nema njih tu ;) to da se je desilo bilo gdje, pa do sad ne samo da bi ih otkopali nego vec bi bile ponude turistickih agencija u skoro svakoj zemlji Evrope.
Pa i budala zna da je to prevara za desetku cistu bila,al ovce se navukle
Sta ce babuni istrazit´ u Medjugorju??? Bolje istrazivat´ medjunozja vec konstalaciju oblaka od prije 50 godina :-)))