Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ocito nije opterecen nikakvim predrasudama, smatrao je da je na nalazistu srednjovjekovne katoličke crkve iz 15. stoljeća, najprikladnije izgraditi katolicku crkvu.G Smajicu imate veliko poštovanje i zahvalu od nas katolika.
Pa ko kaze da je to katolička crkva,pogotovo 15st.,još smatraju da je Gruba tu ukopana...na osnovu čega branite tezu da je katolička...Nisam protiv katoličkih objekata naravno,ali historija je jedno,propaganda drugo
Svaka cast Huseine Smajicu za toliku hrabrost! Svemoguci ce nagradit Vase djelo! Jer u Bibliji stoji " Blago mirotvorcima oni ce zadobiti milosrdje". Ne ocukujte zahvalnost od ljudi..... Pozdrav sa Sirokog Brijega!
mozete brisati koliko hocete moj komentar ali jedno je istina, Hrvati se za ovakve stvari zahvale tako sto te razapnu na prozor dzamije i raznesu skupa s dzamijom!
Uso je musliman onoliko koliko je travnički sandokan Muarem Bazdulj, dobar pisac.
Pročitala sam da mu je supruga katolkinja kao i da je aktivan u nekom hrvatskom udruženju. Ima foto kad se slikao pored logo udruženja sa slikom svinje. Čisto sumnjam da se izjašnjava kao Bošnjak ovaj čovjek.
Ova slika sa svinjom, to se s tobom slikao, je li?
Gdje su hrvati i srbi napravili dzamiju pa u tesnju bosnjak renoviro katolicku crkvu pa u bugojnu napravio bosnjak crkvu pa da barem katolik napravi pravoslavcu crkvu ili obrnuto i oni kazu mi hocemo islamsku bosnu
Tako treba zvaka cast ali politika ne treba to, treba svadje i sukobe.o vlcemu bi covic pricao da nema izbornog zakona ili bakir da ne prica o ratu vjecito, moraju da truju prostor inace njih nema kad su za normalne stvari nesposobni
👏 👏 👏
Neka vidi UZP i HDZ da Bosnje grade a ne ruse bogomolje kao nase komsije
Ne da nisam vjernik, nego smatram da je dosta zla poteklo iz religija, ali se i slažem sa Volterom "Ako nema Boga, treba ga izmisliti", jer primitivnim i nepismenim ljudima daje smisao života. Međutim, izgleda da kod nas primitivnim i nepismenim (nije pismenost ako znaš napisati glupu poruku) smisao života čini mržnja. Ovo je divan primjer. da ih je više, bilo bi nam ljepše.
Moj Bugojanče, džaba ti sve kad znamo kakvi su.
Šta kaže Čović Ovo je neligitmna crkva sagradili je bošnjaci isto ko što su izabrali Komšiča....ništa to nije legalno....ni legitimno
hej da ne bude samo etno religijskih komentara. Meni je zanimljiv dio u kom se smatra da ženski skelet koji je pronađen tu priprada kraljici Jeleni Gruboj. Ako je njen, zašto je pokopana tu? Da li to znači da je taj prostor bio od posebnog značaja za Bosansko kraljevstvo?
Slucajno otkriće srednjovjekovne katolicke crkve na svojoj zemlji, čovjeka je ponukalo da oda pocast i sjećanje svojim djedovima koji su se nekada zvali Stjepan,Ivan,Mate, njihovoj vjeri,kulturi i tradiciji koji su živjeli na toj zemlji.
St. Husein's church in Happy Guard.
Vidim crkva sa bazenom. Koliko je noc?