Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ PAPA. MOZE SAMO MU.A ZANOSITI BAKETU
Bože sačuvaj na šta ja potroši tri minute vremena. Pročitao sam sve, od početka do kraja i sad se pitam koji je meni kurrac da čitam ovakve gluposti.
još jedan dokaz da majmuni ništa ne rade niti se mogu oko čega dogovoriti osim da karaju svoje narode što debelo naplaćuju
sve u brk stresi ovim talibanima tako treba karamatiću gledaj samo kako su se nalozili udri po tipkovnici muđosi
E jest ti prezime. Nego u kojoj si ti vlasti sada? Ima li tebe igdje na platnom spisku parlamentaraca?
covjek rekao istinu za sda, bakir im je uvijek davao sve sta zinu...govno ljudsko
najbolje da sebi brata napravi, "pametnog" k'o i on.
SDA je mozda najjeftinija u pregovorima, ali je zato ubjedljivo najskuplja za budzete, zajedno s HNS i HDZ, kao i SNSD i SDS.
Mario Crni Matić.
"Izbor Komšića neće se odraziti posebno. Tim su bošnjački birački poslali jasnu poruku Hrvatima o tome kako nemaju namjeru odustati od prakse biranja političkih predstavnika Hrvata." UZP-aši se prave da ne kontaju da je to zapravo jasna poruka da ne možemo dozvoliti da nam UZP-aši određuju politiku u državi raznim Planovima B i sličnim kamenjarskim projektima.
Politicara i turca... legitimni predstavnici a nemaju glasova ni za pobjedu na nivou mjesne zajednice...
Na ovom Klix-u se svašta može pročitati ali mi nije jasno otkuda im ova budaletina može biti interesantna? Mediokritet kakav je M.Karamatić služi Draganu Čoviću da dokaže kako je političkim glupostima samo nebo granica!
Seljacina najveca, Covic je gospodin za ovog.
pravit cete vi covica od blata, kad se ovakvi krenu pojavljivat na sceni sve vise i vise, na neprijateljski akt prema raste netrpeljivost, podijeljenost i mrznja
Nisam nikako ljubitelj el baketa i sda ali ovaj ustaski cmar stvarno se preserava , nepismeni seljacic iz krsa , u svakoj drugoj drzavi bi najvise mogao biti cistac ulica , apsolutni kreten uopste ne zasluzuje da se spominje , ali ovakvi idioti mogu zivjet samo na balkanu
U nizu budalaština koje je ovaj idiotski ustaša izgovorio, ima i jedna istina: "Kada bih imao mogućnost izbora, iskren da budem do kraja, ja bih izabrao SDA. Jednostavno, oni su zbog svoje vojske budžetlija najjeftiniji u pregovorima", poručio je Karamatić.
Popuši prednju polovicu svog prezimena pa onda naklapaj!
Hrvatina sa 300 glasova podrske ...