Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo i obaveza Bošnjaka je naoružavanje kako se nikad ne bi ponovila nespremnost iz 1992. A daj Bože da to oružje nikad ne upotrijebimo. Pravo i obaveza Bošnjaka je da ne vjeruju slijepo u pomoć sa Zapada, jer su već jednom poslužili kao stražari đikanima pri činjenju genocida. Licemjerstvu odjeb.
Pravo i obaveza Bošnjaka je da se bave prošlošću jednako npr kao jevreji i da odbace optužbe zločinaca da se previše bave prošlošću. Žrtva je uvijek u pravu i izvršilac zločina mu neće zatvarati usta demagoškim pričama o slijepom gledanju u budućnost.
Pravo i obaveza Bošnjaka je da naprave strategiju sistemskog lobiranja za poništenje rezultata agresije i genocida temeljem presuda međunarodnih sudova, kao i promocije zaštite našeg naroda kao ugroženog u Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sramotno!
hos wifi dr.daba-pisalina juice
A Jadovana i go..ana sto je osedzeo ja sinjeg janika nasta spade
Al njega meščini najviše boli što mu prezime govori da je turčin. KARA...
Radovan je prepo narod !! https://www.youtube.com/watch?v=o0dc1Q13eco
wtf .. kakav pogled u gosim. Dabića hihihi.
OSJECA MORALNU ODGOVORNOST ZA VECU KAZNU
samo jos da ga pustite i tjt,vi niste normalni
Cuj ...zali se dr Dabic...uzmi jednu praljkovacu i osvjezi se malo...pravi zlocinci tako rade il ces i ti sacekati drugostepenu...
Okacio srpskom narodu genocid na celo-aferim radovane!:))))
Nek polijepe njegove slike po republici usranskoj, more bit bidne da mu to pomogne...
Ali ali i nad nama je pocinjen genocid u Jasenovcu, to nam je izgovor sto smo ubijali neduzne muslimane. Ali ali Naser Oric nije osuden. Samo se Srbima sudi, zasto li? Kurir mi je rekao Vatikan pa cu povjerovati. Borili smo se protiv ISIL-A, iako su Bosnjaci bili vecinom sekularni. Ratko je heroj, branio svoj narod, branio jer su ovi civili razoruzani jako opasni. - Svaki mentalno poremeceni Srbin.
crkni olosu smrdljivi
Đe si Radovane, djecu svoju jeebo?