Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bildt je isiti kao i Karadzic.
jeli se vi pravite mahniti ili bas necete da pisete istinu ??? on nije nikakav bivsi predsjednik neecga sto nikad nije ni postojalo, on je pobunjenik koji j epokusao da ovdoji jedan dio BiH, skontajte kakve gluposti pisete vise u vasim tekstovima i ne jeb.. nas i mozak sa ovimmm
@Enko. Novi Sad je 80 km udaljen od Beograda,nesto slicno Sarajevo-Zenica. Daleko od toga da je predgradje. Drugi po velicini grad u Srbiji. Treci po velicini su Nish i uskoro hmm da se nakasljem Banja Luka! Heheheh!
Jedna ispravka. Karadzic je uhapsen u Novom Sadu, predgradju Beograda. Tako su izvjestavale zapadne agencije, koje su kao sto se zna, jako dobro upucene u geografiju i historuju Balkana.