Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KARO JE DEFINITIVNO NAJ VEĆI ZLOČINAC DANAŠNJICE MENE BRINE ŠTO I VEĆINA ŠUMSKE TO PODRŽAVA INEKE ZEMLJE EVROPE RUSIA FRANCUSKA ENGLESKA-ČETNICI1942 SE BORILI ZA NJIH-
Sud ce to na kraju da definise ali uz Pomoc njegovu, to i pojenta sudjenja,. Za ono sto je kriv ce odgovarat a za obmane nas svih ce se vidjet, i mozda tvoj pogled na ratno stanje se promjenit a cak mozda i nacin pogleda svih u BiH. Nekako su svi obojeni mrznjom i to je jedino sto vide, to je vrsta bolesti koji se svi suocavaju na ovom prostoru. Sta ako neke stvari sto vjerujes su cista obmana, dali ces prihvatit realnost ili nastavit da mrzis i zivis u svojoj Iluziji. On i da dobio dozivotnu kaznu a cak i smrtnu kaznu, vazno je da se utvrde sve cinjenice pa cak i da je kriv. To se treba za sve zrtve u BiH, oduglacenje znaci da ima dosta detalja koje se moraju prostudirat, svako ko se protivi tome, protivi se cinjenicama. Pitam vas sve, kako da se izljecimo ove bolesti? Opstanak Bosne zavisi od toga.
oces sperme radovaneeeeeeee. ovako: cilj engleske i francuske je da se ovaj nikad ne osudi i ovaj ce da krepa prije kraja sudjenja. zasto? pa vidite da chettnicci nakon presude gotovine vec prozivaju citavu hrvatsku zlocinackom tvorevinom, prozivaju i traze povrat sao krajine. e zamislite kada se osudi jedan tvorac i predsjednik jedne genocidne tvorevine kao sto je RS, pa ako chettnicci sada praze povrat sao krajine na osnovu presude jednom od generala hv-a, mozete misliti koji onda mi imamo argument da trazimo ukidanje smrdske kada osude ovog gutacha sperme a pored njega vec osudjeno citavo rukovodstvo tvorevine. nema sanse da ce chettnichhki prijatelji englezi i francuzi to dozvoliti.
Ako od njega ocekujes istinu, onda tebe treba strpati u kakvu labaratoriju da te malo ispitaju.
Neka uzme svo vrjeme, neka definise istoriju Bosne! Svako ko se borio za Bosnu mora da zna istinu! Vazno je da se vratimo u realnost i da jedemo sa nasim zlatnim kasikama!
ma sta ga forsirate , presudite mu Dozivotnu,pa nek tamo cita sta je radio a sta nije .A.G. postupak okoncan...STA GA MILUJETE VISE nije ni ON NAS MILOVAO OD 1992-1995
Oni mu ovim sudjenjem samo obezbjedjuju da iznosi svoje bolesne stavove. Cemu trosak, samo ubit, al lagano.