Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sto si ti pametan. A vidi face ko Mladiceva pelena. Puna em jos se otegla. Pa jadan bio i pice i guze zeljan osto, sto nisi trazio KachaVendija? Krajisnik skoro izasao i Boga moli da se ne vrati a vidi kakav si mu ti haber po zlocinu hoces ga nazad. hahahahahaha. Podsjeti me na onaj vic kad su tri ribara pecali ribu pa ulovili zlatnu ribicu. Svima ce po jednu zelju ispuniti ako je puste. Onaj jedan veli, moja zelja je da odem kuci zeni i djeci. I riba mu ispuni zelju. Drugi veli, meni treba puno pelena i da imam zdravlja dok me ne osude i ukinu RS. I riba mu polako ispunjava tu zelju. A treci veli, e vrati onog Krajisnika da mi svjedoci jer svi smo mi pocinili Zlocine , Genocid i Etnicko ciscenje kako nad Bosnjacima tako i nad Srbima. Sjetite se Srba iz Sarajeva. I Radovan se grohotno nasmija a ribica je obecala da ce mu to ispuniti hahahahaha
hag jos jednom ce da pokaze da je cirkus od suda , zlotvor trazi zlotvore koji su zajedno s njim naredjivali ubijanja da mu budu svjedoci ...
...Krajsnik se vraca gdje mu je mjesto... :D :D
Krvnik krvnike traži da mu svjedoče? To bi bilo kao da je Hitler u Nirnbergu tražio da mu dođju Himmler i Gering da svjedoče! Ovo je više parodija i ismijavanje žrtava, ugasite tej cirkus i pustite sve na slobodu, a onda čemo mi osnujemo organizciju da ih gonimo do kraj svijeta, neboj te se, ima voljni i sposobnih ljudi.
ili imaš 12 godina, ili si u razvoju ometen
I ko si ti? Dr.Ps.Karađzić? Dobro si pogodio sa 12", hočeš da ti turim malo mamici?
"Nije naravno, moralno licitirati brojem nastradalih civila, ali ako se zna da američka nuklearna portabl-mina "Special ADM", sa bojevom atomskom glavom W-54 snage 0,01 kilotona (iz programa "Dejvi Kroket") može da precizno uništi jedan vod vojnika, onda ispada da je na pijaci "Markale" eksplodiralo nešto što je jače od portabl atomske mine."
je'bo on mater svoju,nek mu se pridruže mladić i krajišnik... treba pustit vodu da govna odu!
aa dobar si treba te do Tite sahranit
Odjebi idiotu jedan ... Svinja odvratna.