Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Truhnel se rašooooooooooo
Ooooooooo rašooooooo , sretna ti duga starost i teška bolest , rašooooooooo
Kakvih sukoba, TOKOM AGRESIJE!
treba te spalit na lomači !
Isteklo ti zdravlje daBogda, da ne kazem zivot, jer smrt je za tebe preblaga, treba u agoniji i bolovima da zivis da ti pakao bude diznilend!
Super prilika za tebe radeeee gadeeeeee : sam sebi budi psihijatar:))))))))) truhlo truhlavi
I tebi je, pripremaj se za pakao ;)
I nemojte da zezate,on uopste nije RAdovan KAradzic,nego Doktor DAbic,pa zar to nije ocito :D
zašto ga nazivate ratnim zločincem kada presuda još nije donesena? :) na stranu nacionalizam...
Haha sto se sa njima igraju ovi ratni zlocincima kao sa djecom od 5 godina ,pa ovo je bruka sta rade u ovom Hagu
Je*o ovakav Sud u Holandiji ti može sapun ispadati koliko god hoćeš puta i da budeš bez brige. Dajte ga u Zenicu nanu mu naninu!
Sto mu vise neko ne saspe okvir u glavu,ovo je steta sto udise zrak,ne zato sto je Cetnik(ima i medju njima ljudi,onih koji zaista imaju neku ideologiju,koji privatno uopste nisu losi ljudi),ali ovo je hovno beskicmenjacko,ljigavac, i pravi posteni Srbi(oni inteligentniji)znaju o kakvom se dvolicnom luciferu radi
Daj izuzmite ove sudije na zahtjev Karadžića a dovedite neke pametnekoji neće ovoliko odugovlačiti sa pravdom