Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za rezultate svoga rada bice nagradjen sa 46 godina zatvora. Kako je doktoreee, moze li se? Sta je reci doktore? Nece se ni znati gdje mu je grob. ahahahahahahaha ahahahahahahahahahaha Mozda je zalosno, ali i meni je bilo nekada. hahahahahahahaha
Koga vise zanima Karadzic .. covjek je uspjesno odradio posao za svoj narod, stvorio im je RS, ispunio obecanja .. i kada je u Skupstini rekao da ce politika Alije demagoga odvesti BiH u propast danas sa ove distance vidi se da je covjek bio u pravu i sve i da mu daju 10 dozivotnih on je uspio u svim svojim namjerama i vrijedilo m use zrtvovati ..
Monstrum iz reda monstrumskog naroda sa Balkana
divi mu glave