Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma se... se i ja na haski sud koji oprasta mon.strume i ub.ice civila tipa or.ic i har.adinaj itd. Ma sta vi hocete bre sta kuk.ate toliko, sta hocete, hteli ste da prot.erate srbe, skupa sa hrvatima a kad vam nije uspelo onda kuk.anje do neba i sve srbi krivi ,culo se vase kuk.anje do neba. I to od onih koji su se do juce predstavljali kao nasa braca, ma znamo mi ko ste vi a vi glumite svetu samo glumite!
ko ne voli Dabic Rasu...neka pusi karu nasu...
Srpska pravoslavna crkva (SPC) je 1999 godine ilegalno prisvojila privatno muslimansko zemljište u svrhu izgradnje crkve u Potočarima, inače selu koje je prije rata gotovo u cjelosti (93 posto) bilo bošnjačko. Naredne godine, Ured visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu (OHR) je naredio obustavu radova na konstrukciji crkve, navodeći da SPC nema ovlasti da prisvoji zemljište za izgradnju vjerskih objekata. Međutim, lokalni Srbi – nažalost mnogi od kojih su učestvovali u genocidu i pokoljima bošnjačko-muslimanskog naroda u razdoblju od aprila 1992. do jula 1995. – ne pokazuju nikakvog obzira na vladavinu zakona.
po se\'rem se kraljevski na srbe i haski sud.......kad se dozvoli monstrumu koji je opuzen za genocide, opkoljeno sarajevo, granatiranje, ub\'ijanje civila, masivna etnicka ciscenja, si\'lovanja,i da taj ispituje i omalozava, diskreditia i podcjenjuje svjedoke?!!! FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radovane pozovi Tihica i Radoncica Fahrudina, oni su ti uvijek pomagali i kad je najteze bilo ,zasto nebi i sada ko svijedoci, znas da je tihic svijedocio u seseljovu korist a sandzaklija te obavijestavo jos u ratu iz prve ruke