Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-vidiga koo KVISKO hahahahahaha.Ulazem u kviska hahahahahahaha..........
@ Nele 03.04.2010. u 23:23 U ZNAK ZAHVALNOSTI STE ME IZDALI I POSLALI U HAAG . M A T E R V A M J E B E M ! !
Kako je svinja postala sveta zivotinja za Muslimane? Prije mnogo vjekova... negdje na Bliskom Istoku rodjeno je jedno mnogo mnogo prozdrljivo prase. Toliko je voljelo jesti sve i svasta da su ga svi zvali Ala. Na njegovom krmecem jelovniku bilo je svega, od splacine, otpadaka, zivotinjskog izmeta i lesina. Kada je napunilo 3 godine, ovo prozdrljivo svinjce imalo je cak 2 tone. Tezina je rasla nevjerovatnom brzinom pa je u 4-oj godini tezilo rekordnih 5 tona. Onda se desio bum!!!!!! Prasetu je pukao naduvani stomak... Onda su se sva gladna krmad okupila i nahranila od njegovih ostataka. To prase je ubrzo proglaseno svecem, a njegovo ime Ala preraslo je u Alah. To je zapravo Alah koga muslimanska KRMAD i dan danas slave.
@gojko.....moronu cobansko isfrustrirani.......nista drugo i ne znate osim klati ali civile .......mamu ti ..bem u usta smrdljiva !!!! Dobili ste vi sa njim medalju za sva vremena.......medalju genocidnog naroda !!!!!
pa on i zasluzuje tu medalju mateer ti yeebem balisku. zamjerim mu sto nije naredio da vas pola pobije ko stoku.
a vidi ovog konja sa Durmitora , jos malo i dati ce mu medalju za genocid..sve ti nabijem srsko cetnicko djubre ..daogda ti se za naciju ne znalo a ne za svu porodicu
zar se nerazumije da je taj sud obicna farsa i da tamo opravdavaju zlocin nad Bosnjacima.kako mogu pustati zlocince na slobodu nakon polovine odsluzenog roka a iz Guantanamo cak i neosudjeni nemogu na slobodu jer su Muslimani.krstasima sve sa ruku silazi -kako ono nas narod kaze kadija te tuzi kadija ti sudi....u nih na zapadu za jedno ubistvo svog gradjanina mogu dati dozivotnu robiju, a sada sude monstrume koji su pogubili hiljade ljudi i daju im 5-10 godina i pustaju kroz 6 ..i gdje je logika tog suda
prljava igra zapada se nastavlja.... zasto ce se karadzicevo rociste istog dana kao ganicevo odrzati ?! pa naravno da bi izjednacili krivca i zrtvu! sve sto se desava u zadnje vrijeme je jedna velika akcija prikrivanja istine! nazalost, kada imamo ovce u politici kao tihica i co,onda nam se desava to sto nam se desava! Trci bosno za zapadom! trci za dusmanima koji su ti otvoreno govorili da nezele jednu bosnu u evropi, koji su bosnjacki narod raseljavali, koji mrze sve sto je islamsko, koji ti se prave prijdalji, a ustvari nemogu veci dusmani biti !
Lipsi zivotinjo ! ada glava ti opaLa :D
STO JE ODUGOVLACENJE PRESUDI OVOG SRPSKOG MONSTRUMA? NJEGOVE ZRTVE CEKAJU PRESUDU A NE HASKI CIRKUS! NECE VALJDA MONSTRUM I UBICA DA ODLUCI I GAZI PRAVDU I SVOJE ZRTVE?