Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karadžiću Tursko ti prezime.
največi zločinac koji je hodao zemljom
je.... ti pristrasno onu kuju od kćerke sa velikim osunećenim k.... divljače zaostali:)
\"U.BIJ se SDS-esovska kukavico, sta places ko p.icka... Smogni snage pa umri ko covjek, kada si bio kukavica i izdajnik koji je citav rat svercovao sve od hljeba do g.ranata sa Bakirom Izmetbegovicem i njegovom minderskom mafijom dok je srpski narod ubbijao komsije za tvoje sulude planove... Proslo vrijeme okretanja volova po Palama, Sokocu i ostalim vuko-jebinama u kojima si se slikao u maskirnoj uniformi dok je ova seljoberska bagra za komad pecenja ode ti pjevala... \" evo pobratime, popravio sam :)
U.BIJ se SDS-esovska kukavico, sta places ko p.icka... Smogni snage pa umri ko covjek, kada si bio kukavica i izdajnik koji je citav rat svercovao sve od hljeba do g.ranata sa Bakirom Izmetbegovicem i njegovom minderskom mafijom dok je srpski narod bio bitku za gole zivote... Proslo vrijeme okretanja volova po Palama, Sokocu i ostalim vuko-jebinama u kojima si se slikao u maskirnoj uniformi dok je ova seljoberska bagra za komad pecenja ode ti pjevala...